Korkmaz seçimi değerlendirdi

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz Pazar günü yapılan Genel Seçimler sonrası yaptığı değerlendirmede, AKP’nin aldığı yüzde 50’lik oy oranının büyük bir başarı olduğunu dile getirerek, "Her iki vatandaştan birinin oyunu almak tabir yerindeyse halkın büyük çoğunluğunun desteğini arkasına almak demektir" diye kaydetti

Korkmaz seçimi değerlendirdi
16 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Pazar Günü yapılan Genel Seçimler sonrası AKP’nin ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy ve beldelerinde de yüzde 50’ye yakın oy almasını değerlendiren Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Türkiye tarihinde iktidarda olan bir partinin üç kez üst üste hükümet olup oylarını artırarak çıkması bugüne kadar hiç bir partiye ve lidere nasip olmayan bir başarı grafiğidir" diye konuştu.
BİR SİYASİ REKOR
Seçimlerin ardından Kızılpınar halkına da teşekkür eden Korkmaz, "İktidar partisinin yıpranacağı yerde en yakın rakibine iki misli fark atarak seçilmesi kim ne derse desin bize göre siyasi rekordur. Alınan yüzde 50 oy dünya siyaseti açısından çok yüksek bir oy oranıdır. Her iki vatandaştan birinin oyunu almak tabir yerindeyse halkın büyük çoğunluğunun desteğini arkasına almak demektir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.