Korsan araçlara yönelik çalışmalar başlıyor

Korsan araçlardan duydukları rahatsızlıkları dile getirmek isteyen Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği yönetimi Çerkezköy Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Şakir Oda’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkomiser Oda, yaşanılan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, korsan araçlara yönelik çalışmalarını başlatacaklarını ifade etti

Korsan araçlara yönelik çalışmalar başlıyor
03 Şubat 2016 Çarşamba 18:25

SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRMEK İSTEDİK

Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği yönetimi ikinci nezaket ziyaretini Çerkezköy Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Şakir Oda’ya gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan dernek başkanı Fikret Tanyeri, “Korsan dediğimiz araçların geçici yol belgeleri uzatılmıştı ve o süre de artık bitti. Yaklaşık 1,5 ay oldu ihaleden sonra tespit ettiğimiz S plakadan çok korsan araçlar var. Bu bizi çok mağdur ediyor, çifte standart var. Zaten servisçi arkadaşlarımızın işleri bozuk. Korsan araçların çalışması bizi sıkıntıya düşürüyor. Her gün 3-5 kişi gelip şikayetlerde bulunuyor. Bizlerde bu sıkıntıların altından nasıl kalkarız ve sizlere birlikte nasıl çalışabiliriz diye ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

BU DURUMDAN ÇOK RAHATSIZIZ

UKOME’den gelen yetkililerin Çerkezköy’de bir çalışma gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen tanyeri, “Geçen hafta yaptıkları çalışma kapsamında 150’ye yakın korsan araç tespit ettiklerini ifade ettiler. Çerkezköy de korsan araçlara nazaran S ve J plakalı araçlar az. Her ne olursa olsun yetki sizde. S ve J haricinde çalışan korsandır. Yol belgeleri ve plakaları yok. Şirketler korsan araçların arkasında duruyor. Bu durumdan çok rahatsızız” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERECEĞİZ

Trafik Büro Amiri Başkomiser Şakir Oda ise yaptığı açıklamada, “Korsan araç kontrollerinde büyükşehir de yetkili. Trafik zabıta birimleri 200 TL karşılığında sadece ceza yazabiliyorlar. Bizler üzerimize düşen çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerekli uygulamalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Günlük uygulamalarımız var ve bu korsan araçlara yönelik uygulamalara da başlayacağız. Servis saatlerine denk getirerek çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.