KÖSE SOKAK TRAFİĞE KAPANACAK

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri'nin hummalı bir şekilde yürüttüğü beton yol çalışmaları merkeze sıçradı! Çerkezköy Belediyesi'nin hemen arkasındaki Özcan Sokak ve Atatürk Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi arasında bulunan Köse Sokak'da birkaç günden beri çalışan Belediye Ekipleri, hem kaldırım ve bordür düzenlemesi yapıyor, hem de yolları betonluyor.

KÖSE SOKAK TRAFİĞE KAPANACAK
27 Haziran 2011 Pazartesi 00:00

Özcan Sokak ve Köse Sokak'daki çalışmaları inceyelen Belediye Başkanı Ali Ertem, çalışmaların sonunda Köse Sokak'ı trafiğe kapatacaklarını açıkladı.
ÖZCAN SOKAĞA YENİ YOL
Çerkezköy Belediyesi'nin hemen arkasında bulunan Özcan Sokak'dan Öztrak Caddesi'ne çıkan üç ayrı yol ile birlikte düzenleyen, bir de ekstradan yol açılmasını sağlayan Başkan Ali Ertem, çevredeki esnafın da takdirini aldı. Adı olmayan bir sokağı caddeye çeviren Belediye ekipleri, harıl harıl beton döküyor.
Yarısı tamamlanan Özcan Sokak'da ayrıca kaldırımlar dörder metre içeri çekilerek, park alanı da genişletildi. Bordür ve kaldırımlarıda düzenleyen Belediye Ekipleri, bir hafta içerisinde beton yolu bitirmeyi planlıyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Ali Ertem, buraya yapılan beton yolun mahallelere yapılan beton yollardan daha kaliteli olduğunu belirterek, "Şehir merkezi olduğu için biraz daha masraflı yol yaptık" dedi. Özcan Sokak'da yeni bir de cadde açtıklarını hatırlatan Başkan Ali Ertem, şehir merkezindeki düzenlemelerin devam edeceğini kaydetti.
BALIKÇILAR OTOPAK OLACAK
Öte yandan Belediye Ekiplerinin bir bölümüde Atatürk Caddesi'ni Uğur Mumcu Caddesi ile bağlayan Köse Sokak'da çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltı sökerek yenileyen ekipler, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra kaldırım ve yolu yenileyecek.
Başkan Ali Ertem, sokaktaki çalışmaların tamamlanmasının ardından trafiğe kapatacaklarını belirtti. Ertem, "Köse Sokak'taki düzenlemeler bittikten sonra trafiğe kapatmayı planlıyoruz. Balıkçılarda oradan kalkacak. Kendilerine tahsis ettiğimiz yere gidecekler. Balıkçıların olduğu bölgeyi de trafiği rahatlatmak için otopark yapacağız"  diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.