KOSGEB'de görev değişikliği

2011 yılından beri KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü olarak görev yapan Özay Cebeci, İstanbul'a atandı. İstanbul İkitelli KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Cebeci'nin yerine Tekirdağ'a ise yine İstanbul'dan KOBİ Uzmanı Tolga Erkan atandı

KOSGEB'de görev değişikliği
02 Temmuz 2014 Çarşamba 07:39

Tekirdağ KOSGEB Hizmet Müdürlüğü'nde görev değişikliği yapıldı. 3 yıldan buyana KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü olarak görev yapan Özay Cebeci, KOSGEB'in İstanbul İkitelli Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne atandı. Cebeci'nin yerine ise yine İstanbul'dan KOBİ Uzmanı Tolga Erkan atandı.
İKİTELLİ'YE MÜDÜR OLDU
2011 yılında Ali Vasfi Eskicioğlu'nun Eskişehir'e tayin olmasının ardından KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Özay Cebeci, yaklaşık 3.5 yıllık görevinin ardından İstanbul İkitelli Merkez Müdürü oldu. Perşembe günü Tekirdağ'dan resmen ayrılacağını belirten Özay Cebeci, görev süresi içerisinde Tekirdağ'da KOBİ'lere elinden gelenin en iyisini vermek için gayret gösterdiğini söyledi. Cebeci, kendisinden boşalan göreve ise KOSGEB'in İstanbul Anadolu Yakası Merkez Müdürlüğü'nden KOBİ Uzmanı Tolga Erkan'ın atandığını belirtti.
ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK
Tekirdağ'a veda eden Cebeci şunları dedi: "Önümüzdeki perşembe günü resmen Tekirdağ'dan ayrılıyorum. KOBİ'lere ve Girişimcilere destek vermeyi misyon edinmiş bir kurum olan KOSGEB'in hibe ve kredi faiz desteklerini bölgemize sunmaya tüm samimiyetimizle ve enerjimizle gayret ettik. Üç yılı aşan görev süremiz içerisinde gerek gerek kurumsal ve gerekse şahsi ilişkilerimizde bizlere destek olan başta sayın Valilerimiz olmak üzere, Meslek Kuruluşu yöneticilerine, basınımıza ve tüm Trakya KOBİ'lerine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.