Köstebekgiller Çerkezköy'de sahnelendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri kapsamında Köstebekgiller adlı müzikli çocuk tiyatrosu Kapalı Otoparkın üzerindeki alanda sahnelendi

Köstebekgiller Çerkezköy'de sahnelendi
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:54

İYİ TATİLLER DİLEDİ
 
2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın sona ermesi nedeni ile çocuklara adeta bir karne hediyesi olarak müzikli çocuk tiyatrosu olan Köstebekgiller'in sahnelendiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerine iyi tatiller diliyorum. Yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktılar. İnşallah iyi bir tatilin ardından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'na başlayacaklar” dedi.
 
FOLKLOR GÖSTERİSİ YAPILDI
 
Kapalı Otopark üzerinde sahnelenen Köstebekgiller adlı müzikli çocuk tiyatrosuna özellikle çocuklar büyük ilgi gösterirken, tiyatroyu veliler de ilgi ile izledi. Köstebekgiller adlı müzikli çocuk tiyatrosundan önce sahne alan Çerkezköy Belediyesi Folklor Kursu'nu tamamlayan minik folklorcuların gösterisi de ayakta alkışlandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.