Köstebekgiller çocuklar için sahnelenecek

‘Köstebekgiller-Masallar Diyarı’ adlı çocuk müzikali, Çerkezköy Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde sahnelenecek. 12-13 Ekim tarihlerinde, Çerkezköy’de eğitim gören ilkokul öğrencileri için sergilenecek olan Köstebekgiller, Halk Eğitim Merkezinde sahne alacak

Köstebekgiller çocuklar için sahnelenecek
05 Ekim 2016 Çarşamba 11:17

2 GÜN 3’ER SEANS SAHNELENECEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçede eğitim veren ilkokul öğrencilerine yönelik ‘Köstebekgiller- Masallar Diyarı’ isimli çocuk müzikali sahnelenecek. 12 Ekim Çarşamba ve 13 Ekim Perşembe günleri Halk Eğitim Merkezi’nde oynanacak olan oyun ücretsiz olarak sergilenecek. Günlük üçer seans olarak saat 10.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde oynanacak olan oyunu toplam 2 bin 100 öğrenci izleme fırsatı bulacak.

YÖNETMENLİĞİNİ TOLGA GÜLERYÜZ YAPIYOR

Tiyatro uyarlamasını ve yönetmenliğini Tolga Güleryüz’ün yaptığı çocuk tiyatrosunda Köstebekgiller ailesinin en sevilen karakterlerinden Mustafa Oral’ın sesi ile Boyo; Gizem Güler’in sesi ile Süslü; Sabanur Aksoy’un sesi ile Kösteban oynayacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.