Kovid 19 denetimleri sürüyor

Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın içinde bulunduğu bir heyet, İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelge kapsamında tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de gerçekleştirilen kapsamlı Kovid-19 Tedbirleri Denetimlerine katıldı.

Kovid 19 denetimleri sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Eylül 2020 Çarşamba 14:48


 İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği’ne gönderilen “Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri' başlıklı genelge kapsamında ülke genelinde Kovid-19 tedbirleri denetimi yapıldı.   Temizlik, maske ve mesafe kurallarının salgınla mücadele açısından büyük önem arz ettiği şu günlerde yapılan denetimlerde özellikle maske takmayan vatandaşlar ve işletme sahipleri uyarılarak, haklarında idari işlem yapıldı.
  GENİŞ KATILIMLI DENETİMLER YAPILDI
   "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla yapılan geniş kapsamlı denetimler, kentimizde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve personeli, meslek odaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.