Köyden Kente Kapaklı ​

Kapaklı’nın görsel güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak ve tarihine ışık tutmak amacıyla Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından fotoğraf toplama kampanyası başlatıldı

Köyden Kente Kapaklı ​
28 Kasım 2018 Çarşamba 11:29

KAPAKLIMIZIN TARİHİNE IŞIK TUTACAK
Kapaklı’nın tarihi bir geçmişe sahip olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklımızın geçmişine ait, siyah beyaz kareleri Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz bünyesinde toplayarak arşiv oluşturuyoruz. Toplanılan fotoğraflar Kapaklımızın tarihine ışık tutacak. Fotoğraflarımızı topladığımızda ‘Köyden Kente Kapaklı’ fotoğraf sergisini yapmayı planlıyoruz. Kapaklımızın tarihinin de bir fotoğraf arşivi olmalı ki yarınlarımıza da kalmalı. Böylece görselleri kayıt altına alınıp kaybolmalarını önlemiş olacağız.” dedi.

VATANDAŞLARIN DESTEĞİNİ İSTEDİ
Fotoğrafların toplanmasında Kapaklılı vatandaşlardan destek istediklerini kaydeden Başkan Mandalı, “Vatandaşlarımız evlerindeki eski veya yeni, renkli ya da siyah beyaz fotoğrafları bizimle paylaşarak kampanyamıza destek olabilirler. Vatandaşlarımız ayıca kentimiz ile ilgili eski fotoğrafları Kapaklı Belediyesi 0530 955 64 63 numaralı WhatsApp hattına gönderebilirler.” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.