Kozuva, Cumhurbaşkanı Gül’e ÇTSO’yu anlattı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla önceki gün Tekirdağ’a geldi. İlk olarak halkla buluşan Gül, sonrasında Tekirdağ’ın önde gelen işadamları ve oda başkanlarıyla yemek yerken, yemeğin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile de bir süre sohbet etti. Çerkezköy ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili Cumhurbaşkanı’na bilgi veren Kozuva, ayrıca Somali Mogadishu’da devam eden havaalanı inşaatı ile ilgili de Gül’ü bilgilendirdi.

Kozuva, Cumhurbaşkanı Gül’e ÇTSO’yu anlattı
19 Haziran 2014 Perşembe 07:46

YEMEKTE KOZUVA İLE SOHBET ETTİ
Önceki gün Tekirdağ’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, halkla buluşmasının ardından Tekirdağ valiliğince onuruna verilen yemeğe katıldı. Burada Tekirdağ’ın önde gelen işadamları, Tekirdağ milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, muhtarlar ve çok sayıda davetliyle yemek yiyen Gül, sonrasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile bir süre sohbet etti.
CUMHURBAŞKANI’NA ÇERKEZKÖY’Ü ANLATTI
Çerkezköy ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili olarak Gül’e bilgi veren Kozuva, Somali’nin başkenti Mogadishu’da devam eden havaalanı inşaatı ile ilgili de bilgilendirmede bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
sayın kozuva ekibi gelmiş geçmiş diğer yöneticiler asgari ücretin çok düşük olduğunu kimyasal atıkların çevre felaketine dönüştüğünü meşhur veliköy velimeşe karpuzunun yetşmez olduğunu asgari ücretin yetmediğini bankaların insanları icraya verdiğini soma benzeri bir insanlık dıramının yaşanmasına ramak kaldığını keşke cumhurbaşkanımıza iletseydiniz