Kozuva Ecrin'i unutmadı

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 10 yaşındaki SMA hastası minik Ecrin’in daha önceki isteğini hatırlayarak kendisini ziyaret etti. Ecrin’i ziyaret ederek, hediyesini, takdim eden Kozuva, her daim yanında engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını ifade etti.

Kozuva Ecrin'i unutmadı
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:37

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Daha önceki ziyaretinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve diğer partililerle birlikte SMA hastası minik Ecrin ile tanışan Kozuva, kendisinden bir isteği olan minik Ecrin’i kırmayarak bir sonraki ziyaretinde hediyesini takdim etti.  SMA hastası Ecrin’i tekrar ziyaret eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Ecrin’in doğum gününü unutmadı. Elinde pasta ile aileyi ziyaret eden Kozuva, minik Ecrin’e pasta kesti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.