Kozuva: En ön cephede yer alacağız ​

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, hükümetin ‘Enflasyonla topyekun mücadele’ programı hakkında açıklamalarda bulundu. Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu mücadelede en ön cephede yer alacaklarını ifade etti

Kozuva: En ön cephede yer alacağız ​
24 Ekim 2018 Çarşamba 15:17

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Üyeleri Rasim Bilgen, Metin Taşdelen, Mustafa Ogün Asıl ve Mehmet Çetin de katıldı.

VATANDAŞ VE FİRMALAR OLUMSUZ ETKİLENİYOR
Son dönemde döviz kurlarında yaşanan olağandışı hareketlerin de etkisiyle enflasyon oranı yeniden çift hanelere çıktığını ifade eden Kozuvai “Artan enflasyon hem alım gücü düşen vatandaşlarımızı, hem de artan girdi maliyetleri ve faizler nedeniyle firmalarımızı olumsuz etkilemektedir.” dedi.

İNANCIMIZ TAMDIR
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakan Berat Albayrak’ın liderliğinde başlatılan enflasyonla mücadele programını son derece önemli bulduklarını ve desteklediklerini kaydeden Kozuva, “Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak, enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz. Hem firmalarımızın hem de milletimizin, enflasyonla topyekun mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inancımız tamdır. Biz de, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak siz değerli basın mensuplarımız kanalıyla, tüm Oda üyelerimizin desteğini ve bu kampanyaya katılımlarını rica ediyor ve bekliyoruz. İnanıyorum ki, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olarak gereken fedakârlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadelede en ön cephede yer alacağız.” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.