Kozuva ilk 500’e giren 16 firmayı kutladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ilk 500 firma arasına giren Çerkezköy TSO üyesi 16 firmayı kutladı. 2017 yılı İSO tarafından açıklanan listede Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında ÇOSB’den 16 firma yer alıyor.

Kozuva ilk 500’e giren 16 firmayı kutladı
02 Haziran 2018 Cumartesi 12:23

BÖLGEMİZ İÇİN GÜÇ VE MORAL KAYNAĞI
Kozuva mesajında “2017 yılı içinde Odamızın hizmet sınırları içerisinde bulunan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren Arçelik A.Ş., BSH Ev Aletleri San. ve Tic. A.Ş., HEMA Endüstri A.Ş. gibi kuruluşlarımızın ülkemizin de etkilendiği global ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu bir dönemde bu tür başarılara imza atmaları ekonomimiz için ümit ve gurur, bölgemiz için de güç ve moral kaynağı olmaktadır. Bu vesileyle ilk 500 firma arasına girme başarısı gösteren 16 firmamızı ve bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarını şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına kutluyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
 
BÖLGE SANAYİCİSİNİ DÜNYAYA AÇACAK ÇALIŞMALAR
Süleyman Kozuva konuşmasında ayrıca Çerkezköy, Kapaklı ve Saray dahil olmak üzere Trakya’daki odalarla birlikte bölge sanayicisini dünyaya açmak yeni pazarlar yeni ortaklıklar oluşturmaları için dünya çapında ikili anlaşmalar ve kardeş oda çalışmaları gibi etkinlikler içinde olduklarını da sözlerine ekledi.
 
İLK 500’E GİREN FİRMALAR
Arçelik A.Ş.
BSH Ev Aletleri San. Ve Tic. A.Ş.
Hema Endüstri A.Ş.
Öznur Kablo San ve Tic. A.Ş.
Korozo Ambalaj San ve Tic. A.Ş. (SAREKS)
Deva Holding A.Ş.
Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş.
Sarbak Metal Tic. Ve San. A.Ş.
Farplas Otomotiv A.Ş. (FAREL)
Nobel İlaç San ve Tic. A.Ş. (ULKAR KİMYA)
Dinarsu İmalat ve Ticaret T.A.Ş
Jotun Boya San ve Tic. A.Ş.
Samet kalıp ve Madeni Eşya San ve Tic. A.Ş
Georg Fischer Hakan Plastik Boru ve Profil San Tic. A.Ş.
Flokser Tekstil San ve Tic. A.Ş. (SÜEDSER)
Altek Döküm Hadde Mamulleri San ve Tic. A.Ş
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.