Kozuva mazbatasını aldı

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva mazbatasını aldı.

Kozuva mazbatasını aldı
11 Nisan 2018 Çarşamba 14:12

İKİNCİ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının 1 Nisan 2018 Pazar günü Oda hizmet binasında gerçekleştirdiği organ seçimlerinin ardından ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva, Başkanlık Mazbatasını Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mahmut Dağ’ın elinden aldı.
SEN, BEN YOK; BİZ VARIZ
Mazbata almaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, mazbata alma vesilesiyle yaptığı konuşmada “Yeni görevimizin hepimize odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte yanımızda olan, desteğini bizden esirgemeyen değerli üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de yeni kadromuzla aynı heyecan ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki üyelerimize hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi ‘Sen, ben yok; biz varız’ ilkesiyle hareket edeceğiz. Hayırlı mübarek olsun.” dedi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.