Kozuva'nın neden yurtdışına çıkmadığını sordu

Mustafa Ordu, Trakya’da bulunan Ticaret ve Sanayi Odalarının Almanya’nın Stuttgart kentine gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklamada bulundu. Bahse konu geziye Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın da katılmasının planlandığını ifade eden Ordu; ‘Bu gezi programında ÇTSO Başkanı Kozuva’nın da adı vardı. Uçak biletleri ve kalacağı otelin parası bile ödenmişti. Ancak daha önce de basın açıklamasında belirttiğim gibi pasaportuna el konduğu için yurt dışına çıkamadı’ iddiasında bulundu

Kozuva'nın neden yurtdışına çıkmadığını sordu
27 Ekim 2016 Perşembe 12:39

BANA KARŞI KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTILAR
 
 
ÇSTO Başkanı Süleyman Kozuva’nın FETÖ soruşturması kapsamında şirket hesaplarına tedbir konduğunu ve pasaportuna el koyulduğunu iddia eden Mustafa Ordu; "Ben daha önce de bu konuda bir basın açıklaması yapmıştım. Bu şahsın neden hala ÇTSO Başkanlık koltuğunu işgal ettiğini belirtmiş, yetkilileri göreve çağırmıştım. Ancak benim bu açıklamamdan sonra Çerkezköy’de bazı kemik yalayıcılar bana karşı cephe almış, karalama kampanyası başlatmıştı" dedi.
 
 
GAZETELER BASKI GÖRDÜ
 
 
Bahse konu açıklamanın ardından Süleyman Kozuva’nın gazetelere baskı uyguladığını iddia eden Ordu; "Çerkezköy’de yıllardır yayın yapan iki yerel gazete benim açıklamamı yayınlamadılar. Saray’da bir gazete açıklamamı haber yaptıktan sonra iş adamları tarafından baskı gördü ve basılmış olan gazetesi imha edildi" diye konuştu.
 
 
HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ?
 
 
Basın açıklamasını yayınlamayan iki yerel gazeteyi eleştiren Mustafa Ordu; "Siz bu adamı koruyarak kime hizmet ediyorsunuz? Yarın bu adam suçlu bulunursa bunun hesabını nasıl vereceksiniz?" ifadelerini kullandı.
 
 
MİLLETİMİZ İNANMAK ZORUNDA KALDI
 
 
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın kamuoyuna yalan söylediğini belirten Ordu; "Benim basın açıklamamdan sonra kendisi de bir açıklama yaptı ve benim iddialarımı yalanladı. Maalesef milletimiz de bu adamın söylediklerine inanmak zorunda kaldı. Ancak bugün de ortaya çıktığı gibi benim söylediklerimin gerçek olmayan bir tarafı yok. Benim iddialarım yalansa ben en adi ve şerefsiz bir insanım ancak benim söylediklerim gerçekse, bana karşı kullandıkları ithamları kendilerine iade ediyorum" şeklinde konuştu.
 
 
YURTDIŞI GEZİSİNE NEDEN ÇIKAMADI?
 
 
Kozuva’nın yurtdışına neden çıkmadığı hakkında da açıklama yapan Ordu; "Bu gezi programında ÇTSO Başkanı Kozuva’nın da adı vardı. Uçak biletleri ve kalacağı otelin parası bile ödenmişti. Ancak daha önce de basın açıklamasında belirttiğim gibi pasaportuna el konduğu için yurt dışına çıkamadı" iddiasında bulundu.
 
 
CUMHURBAŞKANINI KULLANARAK AKLANMAYA ÇALIŞIYOR
 
 
Kozuva’nın Çerkezköy’de bazı gazeteler tarafından aklanmak istendiğini ifade eden Ordu; "Çerkezköy’de bazı gazeteler Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da yapmış olduğu bir konuşmayı kullanarak Süleyman Kozuva’yı aklamaya çalışıyorlar. Ancak kimse 4 bin tane üyesine yalan söyleyen bu adamı aklamaya çalışmasın. Kimse birilerinin ceketinin altına sığınmasın. Kimse de bu kamufle olan şahısları parlatmaya çalışmasın. Yoksa en az bu kişiler kadar suçlu konumuna düşeceklerdir" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
... - 7 yıl önce
Mustafa ORDU doğru söyledi...Bunu cesurca yazan Çerkezköy Gazetesini de tebrik ederim..Zira diğerleri reklam kaygısından olsa gerek bu mevzulara fazla giremiyorlar..Basın cesur olacak,birilerinin yağcısı olmayacak...
Avatar
Çerkez - 7 yıl önce
Önce Devlet
Avatar
kcoskun - 7 yıl önce
Basın cesur olacak, yorumcuların cesur olmasına gerek yok ;)