Kozuva: Rabbim bizleri utandırmasın ​

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Programda konuşan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, “Allah bize bu makamı kısmet ederse yapacağımız çok şey var.  Çerkezköy'ümüz kazanacak, rabbim bizleri utandırmasın” ifadelerini kullandı

Kozuva: Rabbim bizleri utandırmasın ​
26 Ocak 2019 Cumartesi 19:51

ÇTSO KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
Gerçekleşen programa Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AKP Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AKP MKYK üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AKP Genel Merkez Kadın Kolları ve MYK Üyesi, Yerel Yönetimler Başkanı AKP Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AKP Tekirdağ İl Başkanı Mülayim Kuru, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AKP Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel,  AKP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ve AKP Tekirdağ eski Milletvekili Ayşe Doğan’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİLER
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sırasıyla AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve AKP Tekirdağ İl Başkanı Mülayim Kuru kürsüye geldi ve yaptıkları kısa konuşmalarla Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’ya başarılar diledi.

BİRLİKTE OLMAK İÇİN BU EMANETİ ÜSTLENDİK
Sonrasında kürsüye çıkan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, katılımcıları selamladı. Kısa bir süre öncesine kadar ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet verdiğini ifade eden Kozuva, “Şimdi başka bir yola çıkıyoruz. Kozuva olarak, bize oy veren veya vermeyen, herkesin başkanı olmak için yola çıkıyoruz. Kökeni ve geçmişi ne olursa olsun herkese hizmet edeceğiz. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin destek verdiği Cumhur İttifakı bizim için çok değerli. Şimdi şehrimizin ufkunu genişleteceğiz. Bizim bir umudumuz var, bizim bir hayalimiz var, biz şikayet etmek için değil çözüm üretmek için yola çıktık. Birlikte olmak için bu emaneti üstlendik. Allah bize bu makamı kısmet ederse yapacağımız çok şey var.  Çerkezköy’ümüz kazanacak, rabbim bizleri utandırmasın.” diye konuştu.

TEBRİK ETTİLER
Kozuva’nın ardından kürsüye çıkan AKP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, AKP Genel Merkez Kadın Kolları ve MYK Üyesi, Yerel Yönetimler Başkanı AKP Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AKP MKYK üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AKP Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop da Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’ya başarılar dileyerek tebriklerini iletti.

SEÇİM OFİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Programın tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan çıkan katılımcılar, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın Atatürk Caddesi’nde bulunan seçim ofisine kadar yürüyerek; burada ofisin açılışını gerçekleştirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.