Kozuva sırtını devlete yaslıyor

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, “Diyorum ki ‘Devlet yanımızda’ inşallah önümüzdeki 5 yılda Çerkezköy’ün 15-20 yılını kurtaracağız. Biz projemizi açıkladık, CHP’li Belediye Başkanının ağzı açık kaldı, seyretti. Geçen sene 41 tane proje açıklamıştı, bunların 11 tanesini yarım yamalak yaptı. Biz dedik ki 30 tane 40 tane proje ile bu iş olmaz. Biz 159 proje açıkladık. Bizim projelerimiz devlet yanımızda olursa yaparız. Yalan atmıyoruz” dedi.

Kozuva sırtını devlete yaslıyor
18 Mart 2019 Pazartesi 17:54

AHMET AYDENİZ’DEN İTTİFAKA DESTEK
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Çerkezköy-Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada seçim otobüsü üzerinde konuşma yapan Kozuva, Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Başkan Adayı Akay’ı eleştirdi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, MHP olarak Cumhur İttifakı’nın destekçisi olduklarını söyleyerek, “Bizler MHP olarak bu milletin hizmetkarlarıyız. Liderimiz Cumhur İttifakı demişse bizim bunu kazandırmamız gerekiyor” dedi.
KADINLARA SESLENDİ
Sonrasında kadınları oy kullanmaya ve oy kullanacak vatandaşları toplamaya davet eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, “Bayanlar olmazsa erkekler yok. Ayın 31’inde oy kullanmaya giderken erkeklerden 1 kişi 10 kişi getirsin. Ama kadınlarımızdan 1 kişi 20 kişiyi getirecek. Çünkü kadınlarımız tuttuğunu koparıyor” ifadelerine yer verdi.
“YALAN ATMIYORUZ”
Çerkezköy Belediyesi’nin bütçesini eleştiren Kozuva, “Şimdi bizim Çerkezköy Belediyesi’ndeki bütçemiz 166 milyon lira civarındaydı. 120 milyon da Büyükşehir’den geliyor. Toplamda 300 milyon, 5 yılda 1 buçuk katrilyon eder. Büyükşehir’in de 1 buçuk katrilyon bütçesi olduğunu unutmayalım. Bu bütçe ile Çerkezköy’de 3 tane 5 tane parkla, 3 tane 5 tane heykellerle harcanamaz, büyüyemez. Biz diyoruz ki Çerkezköy’ün önümüzdeki 15-20 senesini kurtaralım. Bunu da nasıl yapacağız? Allah’ıma şükürler olsun, hep şükrettim. Biz şükrettik Sayın Cumhurbaşkanımız ile, Sayın Binali Yıldırım ile, Sayın Mustafa Şentop hocam ile ikili ilişkilerimiz çok iyi oldu. Şahsımla ilgili bir şey istesem alabiliyorum. Ama ben Çerkezköy’e hizmet etmek istiyorum. Diyorum ki ‘Devlet yanımızda’ inşallah önümüzdeki 5 yılda Çerkezköy’ün 15-20 yılını kurtaracağız. Biz projemizi açıkladık, CHP’li Belediye Başkanının ağzı açık kaldı, seyretti. Geçen sene 41 tane proje açıklamıştı, bunların 11 tanesini yarım yamalak yaptı. Biz dedik ki 30 tane 40 tane proje ile bu iş olmaz. Biz 159 proje açıkladık. Bizim projelerimiz devlet yanımızda olursa yaparız. Yalan atmıyoruz” diye konuştu.
5 HARFLİ MODASINA KOZUVA DA UYDU
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı halkın yanında olmamakla eleştiren Kozuva, “Halkın yanında olacaksın Sayın Başkan. Ama sağolsun bizim 5 harfli başkan halkın yanında olamadı. Neden olamadı? Hepimiz 15 Temmuz gibi bir süreç yaşadık. Biz 28 gün nöbet tuttuk. Neredeydin Sayın Başkan? Eğer herkesin yanındaysan orada olacaktın. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız çıktı savaşın içine kadar girdi, sen de orada bir belediye başkanı olacaksan, orada olacaktın. Ya kardeşim olmadın da halka bir bardak su bile vermedin. Biz ÇTSO Başkanıyken okul yaptık. 9 tane okulumuzun tadilatını yaptık. Onları kömür sisteminden doğalgaza çevirdik. Sen bunları yaptın mı? Belediyenin görevi olmayabilir ama sen halkın başkanıysan bunları yapacaksın. Biz ne yaptık 2 tane arabamızı emniyete verdik. Biz fuar yaptık, yine halkımız için. ‘Çerkezköy’ü birlik ve beraberlikle yönetmemiz gerekiyor’ Biz iftar yemekleri verdik. Bunlar bizim görevimiz değildi. Ama biz beklentisiz olarak bunları yaptık. Biz bunları yaparken belediye başkanlığı gibi ne niyetim, ne de ihtiyacım vardı. Ben sadece halk için yaptım. İyi ki yapmışım. Bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapacağız” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.