Kozuva Somali’ye uçtu

Çerkezköy’de uzun zamandır gündemde olan ve hakkında ‘pasaportuna el kondu, yurtdışına çıkma yasağı var’ gibi iddialarda bulunulan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Somali’de yapmayı planladığı otel projesini hayata geçirmek üzere Somali’ye gitti

Kozuva Somali’ye uçtu
21 Kasım 2016 Pazartesi 10:21

HAKKINDA İDDİALAR VARDI
Hatırlanacağı üzere Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva hakkında ‘pasaportuna el kondu, yurtdışına çıkma yasağı’ var iddiaları uzun süredir Çerkezköy gündemini meşgul ediyordu. ÇTSO Yönetim kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, geçtiğimiz gün kişisel Facebook hesabından yapmış olduğu yer bildirimiyle bu iddialara cevap niteliği taşıyan bir paylaşımda bulundu.
ATATÜRK HAVALİMANI’NDA YER BİLDİRİM YAPTI
20 Kasım Pazar günü saat 00.23’te İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yer bildirimi yapan Kozuva, “Hayırlısıyla Somali'deki hotel projemizi başlatmak üzere yola çıkıyoruz. Allahaısmarladık...” yazılı bir paylaşımda bulundu.
HAYIRLISIYLA İNİŞ YAPTIK
Somali’de bulunan havalimanının bilgiişlem uzmanlığını yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen ile yer bildirimi yapan Kozuva, hakkında çıkan iddialara da bir nevi yanıt vermiş oldu. Uçağın Somali’ye inmesiyle Murat Seymen de bir yer bildirimi yaparak, “Hayırlısıyla iniş yaptık” yazını paylaştı.
CUMARTESİ’Yİ PAZARA BAĞLAYAN GECE
Edinilen bilgilere göre ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen’in 20.11.2016 tarihinde saat 01.30’da Türk Hava Yolları’na ait uçakla Somali’ye gittiği öğrenildi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞAHİN BAYSAK - 7 yıl önce
Mustafa Ordu'dan yorum bekliyorum