Kozuva: Trafiğin sülalesini değiştireceğiz

Tekirdağ S ve J Plakaları Servisçiler Derneği’ni ziyaret ederek, şoför esnafıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, trafik sıkışıklığından söz ederek, “Geçen gün hastaneye gittim, öyle bir trafik var ki Allah size kolaylık versin. Eskiden 10 dakikaya gidiyordunuz şimdi 45 dakikaya gidiyorsunuz. Burada öyle köklü bir değişiklik yapılması lazım ki güzergahların hepsinin yeniden düzenlenmesi lazım. İnşallah göreve geldiğimizde bu sistemin sülalesini değiştireceğiz” dedi.

Kozuva: Trafiğin sülalesini değiştireceğiz
18 Mart 2019 Pazartesi 17:53

ŞOFÖRLÜK ANISINI ANLATTI
Tekirdağ S ve J Plakalı servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu düzenlenen ziyarette ise servisçilerin en çok korsan araçlardan yakındığını ifade etti. Korsan araçlar yüzünden iş yapamaz duruma geldiklerini kaydeden Gündoğdu, Bakanlığa kadar gittiklerini fakat çözüm bulamadıklarınıdile getirdi. Kendisinin de şoförlük yaptığı bilgisini veren Kozuva, “Şimdi sizin sorunlarınızın yüzde yüzünü bilme gibi bir lüksüm yok ama yüzde 90’ını biliyorum. Ticaret Odası Başkanıyken konuya hakimdim. Çünkü fabrikalarla iç içeydik. Şimdi ben 1 Nisan’da geldim, 2 Nisan’da senin işini çözeceğim dersem yalan olur. Sizin birlik ve beraberliğinizle bu sorunları çözeceğiz. Ben geçmişte kamyonculuk yaptım. Tübaş Tekstil’de çakıl çekiyorum, hava yağmurluydu. Arabayla Kırklareli’ne çakıl çekmek için yola çıktım. Kamyonun çamura batmaması için taksiyle yoluma devam ettim. Fabrikaya geldim, bekçi koşarak kapıyı açtı. Sonrasında bekçiye baktım ve beraber çakıl dökeceğimiz alana baktık. Sonra geri döndüm, kamyonu aldım, geldim. Bekçiyi bekliyoruz, kamyonla bayağı bekledik. Sonra işte bekçi geldi, döndüm ve dedim ki bekçiye ‘Eşek aynı eşek ama semer farklı’ az önce taksiyleydim, şimdi kamyonlayım. Yani şoförlerin bu kadar değeri var. Bu polis için de memur için de geçerli. Anlattıklarında haklısın, ben dediklerinin yüzde 99.9’una katılıyorum. Ticaret Odası başkanıyken ben bunun çok mücadelesini verdim. Ama sizde şöyle bir sorun var, birlik ve beraberliğinizi sağlayamıyorsunuz. Ben fabrikaların satın almalarını çağırdım, hepsini topladım, servisçilerden kimse yoktu. Sizin bu birlik ve beraberliğinizi sağlamanız lazım, gerisi bize kalmış” diye konuştu.
“BURADAKİ ARKADAŞIMIZ YÜKSEK EGOLU”
Şoför esnafının en çok dert yakındığı trafik sistemine de köklü değişiklikler yapacaklarını aktaran Kozuva, “Allah kısmet ederse biz geldiğimiz gün UKOME’yle ilgili ciddi sıkıntıları çözeceğiz. Geçen hastaneye gittim, öyle bir trafik var ki Allah size kolaylık versin. Eskiden 10 dakikaya gidiyordunuz şimdi 45 dakikaya gidiyorsunuz. Burada öyle köklü bir değişiklik yapılması lazım ki güzergahların hepsinin yeniden düzenlenmesi lazım. İnşallah göreve geldiğimizde bu sistemin sülalesini değiştireceğiz. Peki soruyorum Çerkezköy Belediyesi CHP’nin değil mi? Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kimin? O da CHP’nin. Son 3 buçuk yıldır Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiyle kavgalı. Ben ticaret odasındayken su fiyatlarıyla ilgili isteklerimiz oldu. Fiyatların düşmesini istedik ama olmadı. Çünkü abi kardeş anlaşamadı, çünkü buradaki arkadaşımız yüksek egolu. Ben şimdi diyorum ki göreve gelirsek su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz. Bu sizlerin desteğiyle olacak. Ben buraya geliyorsam egomu da her şeyimi de yerin altına gömerek gelmek zorundayım. Şimdi ben bir koltuğu bırakıyorum, başka bir koltuğa geçeceğim. Neden geleceğim? Sadece ve sadece Çerkezköy’e hizmet etmek için geleceğim. Bizim bir sloganımız var ‘Yaparsa Kozuva yapar’ biz birlik olduğumuz sürece her şeyi yaparız. Yani ben size sorunlarınızı çözeceğimizin sözünü veriyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.