Kozuva tramvayı ilk sıraya koydu

Cumhur İttifakı’nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, geçtiğimiz günlerde açıkladığı raylı sistem projesinin ayrıntılarını verdi. Kozuva, hafif raylı sistemin Veliköy-Kızılpınar-Çerkezköy arasında ring olacağını söyledi.

Kozuva tramvayı ilk sıraya koydu
04 Mart 2019 Pazartesi 17:01

“VELİKÖY ÜNİVERSİTE KENTİ OLACAK”
AK Parti ve MHP’nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Veliköy’de düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, meclis üyesi adayları toplantıda Kozuva’nın yanında yer aldı. Veliköy Mahallesi’nin altyapı ve yol sorunları olduğunu ifade eden Kozuva, bu sorunların çözümü için devletin tüm imkanlarını seferber edeceğini belirtti. Veliköy Mahallesi’nin üniversite kenti olması için Ankara’yla görüşmeler yaptığını açıklayan Kozuva, “Üniversitenin yanında sosyal tesisler ve spor alanlarıyla yurtlar da inşa edeceğiz” diyerek oy istedi.
“VELİKÖY’E BİR DÜĞÜN SALONU DA BİZ YAPACAĞIZ”
Çerkezköy Belediyesi’nin halkın hizmetine sunduğu Veliköy Düğün Salonunun ihtiyacı gidermekte eksik kaldığını ifade eden Kozuva, “Tek düğün salonu Veliköy’ün ihtiyaçlarını karşılamıyor. Veliköy’e hizmet verecek yeni ve daha büyük bir düğün salonunu inşa ederek halkın ihtiyacını karşılayacağız” dedi.
TRAMVAY SÖZÜ VERDİ
Veliköy ve Kızılpınar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların işlerini halletmek için ilçe merkezine  kadar gelmek zorunda olduğunu hatırlatan Kozuva, ilk iş olarak bu sorunu halledeceklerini söyledi. Kozuva ayrıca ulaşım sorunlarını çözmek için planladığı hafif raylı sistemin ayrıntılarını da verdi. Kozuva, “Veliköy-Kızılpınar-Çerkezköy hattında ring yapacak hafif raylı sistemi hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.
DESTEK İSTEDİ
Veliköy esnafını ziyaret eden Kozuva, esnafın dertlerini dinledi. Veliköy’deki sorunlar konusunda belediye başkanı olması halinde devletin tüm imkanlarını seferber edeceğini yineleyen Kozuva, projelerini hayata geçirmek için destek istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.