Kozuva ve yönetimi, Karagöz'ü ziyaret etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil ve Murat Seymen, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Kozuva ve yönetimi, Karagöz'ü ziyaret etti
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:08

ODA VE ŞAHSIM OLARAK GÖNLÜMÜZ SİZİNLE
Ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz'e yeni görevinde başarılar dilerken "Hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Aslında daha önce gelecektik fakat Ramazan ayının da girmesiyle biraz gecikmeli olarak bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Serkan Bey'in bu görevi layıkıyla yapacağından hiç şüphemiz yok. Kongre yapıldığı esnada yurtdışındaydım fakat yerel basın yolu ile kongre sonucunu öğrendim ve sizi arayıp tebrik ettim. Oda olarak ve şahsım olarak gönlüm sizin yanınızdadır. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
SİZLERİ AĞIRLAMAK GURUR VERİCİ
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz de ziyaretten ötürü ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetimine teşekkür ederken "Çerkezköy Kent Konseyi olarak sizleri ağırlamaktan ötürü şeref ve onur duyuyoruz. Siz Çerkezköy'de büyük olan esnaf, ticaret ve sanayinin olduğu bir kuruluşu temsil ediyorsunuz. Dolayısıyla büyük ve küçük esnafı temsil edip burada olanız bizlere gurur veriyor, teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
BİNANIN YAPILMASINDA EMEĞİM VAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile geçmişten ortak noktaları olduğunu belirten Serkan Karagöz "Geçmişte Sanayi ve Ticaret Odası’na 10 yıl hizmet ettik. Şuan ki binasının yapılmasında emeğim vardır. Geçmişten ortak noktalarımız bulunuyor. Tekrardan ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi ve ardından ziyaret sohbet esnasında devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.