Kozuva’dan birlik ve beraberlik açıklaması

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy ve bölgenin idari ve mülki amirleri, sivil toplum kurum ve kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla yaptığı görüşmelerde birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çekti.

Kozuva’dan  birlik ve beraberlik açıklaması
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Aralık 2021 Perşembe 11:56

Kozuva yayınladığı yazılı basın açıklamasında her hafta olduğu gibi herkese sağlık huzur ve bereket dolu bir hafta olması dileğinde bulundu.

 Aralık ayının ilk yarısında gerçekleşen görüşmeler için birlik ruhuna dikkat çekerek “Biz Türkiye'yiz. Aşamayacağımız, çözemeyeceğimiz, geçmiştengünümüze üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok! Ortak değerlerimiz en büyük hazinemiz. Bunun için bir araya gelmek hep birlikte el ele vermek, kenetlenmek yeterlidir. Zaten bugün bir araya gelmeyeceksek ne zaman geleceğiz? Ülkemin her türlü zoru aşacağına ve başaracağına inancımız tamdır” dedi.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Kapaklı OSB’deki gündemlerin değerlendirilmesine de atıfta bulunan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yapılan toplantıların bölgemiz ve ticari kazançlarımız için hayırlı sonuçlar getirmesini ve gerçekleştirilmesini diledi.

Yine Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ile daha sonra da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fikret Tanyeli ile görüştü.

Kozuva’yı makamında ziyaret edenler arasında AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ve Teşkilat Başkanı Emre İldiz vardı. Bir başka ziyaret ise Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Sevim tarafından gerçekleştirildi.

Çerkezköy KaymakamıSayın Murat Duru da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette bölgemiz adına yapılabilecek faaliyetler, sorun ve öneriler hakkında istişarelerde bulunulan bir görüşme gerçekleştirildi. Kozuva bu ziyaret dolayısıyla da Çerkezköy Kaymakamı Sayın Murat Duru’ya “nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Süleyman Kozuva,Trakya ABİGEM Yönetim Kurulu Toplantısına da katılım sağladı. Güncel çalışmalar hakkında, Trakya'ya katkıda bulunacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantı, Dijital Trakya Projesine dair fikir alışverişlerinin ve diğer gündem maddelerinin degörüşülmesinin ardından sonlandırıldı.

Süleyman Kozuvayaptığı açıklamada bu süreç içerisinde yapılan görüşmeler ve toplantılara atıfta bulunarak

“Biz Türkiye'yiz. Aşamayacağımız, çözemeyeceğimiz, geçmişten günümüze üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok! Ortak değerlerimiz en büyük hazinemiz. Bunun için bir araya gelmek hep birlikte el ele vermek, kenetlenmek yeterlidir. Zaten bugün bir araya gelmeyeceksek ne zaman geleceğiz? Ülkemin her türlü zoru aşacağına ve başaracağına inancımız tamdır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.