Kozuva’dan gövde gösterisi

1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerine Sarı Liste’den Yönetim Kurulu Başkanı Adaylığı’nı açıklayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası mevcut Başkanı Süleyman Kozuva, Bross Tekstil’de ekibiyle birlikte basının karşısına geçerek adeta gövde gösterisi yaptı.

Kozuva’dan gövde gösterisi
21 Mart 2018 Çarşamba 17:26

EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası mevcut Başkanı Süleyman Kozuva,  1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerine Sarı Listeyle katılacak olan ekibiyle bir araya gelerek, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adaylığını açıkladı. Kozuva, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
 
BİZ BURADAYIZ, SİZLERLE BERABERİZ
 
“Bugün huzurlarınızda, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın 1 Nisan tarihinde yapılacak olan seçimlerinde Süleyman Kozuva olarak, ekibimle birlikte ‘Sarı’ listeden Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Elbette ki, seçim faaliyetlerimizi sürdürürken bir taraftan yine değerli üyelerimizle; sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla ve siz değerli basınımızla, yine el ele, yine gönül gönüle olacağız. Çalışmalarımızı aynı heyecan ve sorumluluk içerisinde sürdüreceğiz. Biz buradayız, sizlerle beraberiz.
 
ÜYELERİMİZ BİZE İNANDI
 
Adaylığım vesilesiyle değerli üyelerimize ve kamuoyuna ifade etmek isterim ki; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir önceki seçim döneminde üyelerimize söz vermiştik: ‘Şeffaf Oda olacağız, kaliteli hizmet sunacağız’ demiştik. ‘Açık Ofis uygulaması ve Tek Hizmet Kapısı sağlayacağız’ demiştik. ‘Hizmette kurumsallık oluşturacağız’ demiştik. Üyelerimiz bize inandı. Bizi evlat olarak, kardeş olarak bağrına bastı. Gerçekten yüreğini ortaya koydu ve Sarı Liste’yi seçti, göreve getirdi.
 
BAŞARILAR BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEKTİR
 
Çok şükür, biz de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Odamızı kurumsal sorumluk çerçevesinde yurt içinde ve yurt dışında gerçekten tanınan, bilinen ve itibar gören bir seviyeye çıkardık. Dün yaptıklarımız, bugünün şahididir. Bu başarılar inşallah bundan sonra da devam edecek.
 
SÜLEYMAN KOZUVA VE EKİBİNE DESTEK VAKTİDİR
 
Şimdi yüreğini ortaya koyma vaktidir. Şimdi Sarı Liste’ye, Süleyman Kozuva ve ekibine destek vaktidir. Sanayinin gözbebeği Çerkezköy’ümden, Trakya’nın yükselen değeri Kapaklı’mdan, Trakya’nın yeşili Saray’ımdan destek bekliyorum. Yüreğini ortaya koyan, sizi seven Süleyman kardeşinizi, ‘Kendini sevenlere değişmeyin’ diyorum.
 
YENİ BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATALIM
 
Ben size inanıyorum. Ben size güveniyorum. Gelin yeniden yeni başarılara birlikte imza atalım. Bu duygularla, bütün üyelerime sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.