Kozuva’dan Rektör Şahin’e ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve Güven Bir OSGB Genel Müdürü Dr. Ali Çolak ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i makamında ziyaret etti. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitenin bölgeye pozitif katkı yaptığını kaydeden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva üniversitenin çalışmalarını takip ettiklerini ifade etti.

Kozuva’dan Rektör Şahin’e ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:34

“ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”
Rektörlük binasında gerçekleştirilen ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve Güven Bir OSGB Genel Müdürü Dr. Ali Çolak Dr. Ali Çolak katıldı. Ziyarette ikili karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, Süleyman Kozuva ve beraberindekiler Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye olan pozitif katkısına vurgu yaptı. Kozuva, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu olmak üzere Namık Kemal Üniversitenin çalışmalarını takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz” dedi.
KALİFİYE İŞ GÜCÜNE DEĞİNDİLER
Ziyaretten dolayı Kozuva ve beraberindekilere teşekkür eden NKÜ Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin, Üniversite-Sanayi işbirliği temelinde gerçekleşen çalışmalar ile tüm bölgede olduğu gibi Çerkezköy’de de ülke istihdamına kalifiye işgücü yetiştirmeyi millî bir görev saydıklarını belirtti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.