Kozuva’dan sarı – lacivert jest

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva basın mensuplarını Fenerbahçe – Manchester United maçına götürdü. Fenerbahçe’nin 2 – 1’lik galibiyetle ayrıldığı maçın ardından büyük bir sevinç yaşayan basın mensupları, bu güzel jestinden dolayı Kozuva’ya teşekkürlerini iletti

Kozuva’dan sarı – lacivert jest
04 Kasım 2016 Cuma 13:15

FENERBAHÇE – MANCHESTER UNITED MAÇINI İZLEDİLER
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Çerkezköy’de görev yapmakta olan basın mensuplarını ve yakınlarını, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe – Manchester United maçına götürdü. Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda temsil eden Fenerbahçe’yi maçın başında sonuna kadar destekleyen ekip, elde edilen 2 – 1’lik galibiyetle coşku dolu anlar yaşadı.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER
Avrupa’nın önde gelen takımlarından Manchester United’ı 2 – 1’lik skorla deviren Fenerbahçe’nin üstün performansını büyük bir coşku ve keyifle izleyen Çerkezköylü ekip karşılaşma sonrasında hatıra fotoğrafı çekildi. 
RASİM BİLGEN VE MUSTAFA KOZUVA DA KATILDI
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın organize ettiği karşılaşmayı basın mensupları ve yakınlarının yanı sıra ÇTSO Meclis Üyesi Rasim Bilgen ile Süleyman Kozuva’nın ağabeyi Mustafa Kozuva da takip etti.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Karşılaşma sonrasında evlerine mutlu bir şekilde dönen basın mensupları, bu güzel jestinden dolayı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya teşekkürlerini iletti. 
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
N...... - 7 yıl önce
ÇOK MU GEREKLİYDİ BU ACABA BASINI ELDE TUTMANIN KARŞILIĞI OLSA GEREK
ZİRA KONUŞULAN HİÇ BİRŞEY GAZETELERDE GÖREMİYORUZ.
Avatar
Kerim Tani - 7 yıl önce
Yurt disina cikamadigindan dolay anca maclara gider