Kozuva'dan Sevgililer Günü jesti

14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet meydanında kurulan standı gezerek Atatürk Caddesinde kendi fotoğraflarının yer aldığı kalp şeklindeki 8 bin çikolatayı vatandaşlara dağıtan Kozuva, çiftlerin 14 Şubat Sevgililer gününü kutladı

Kozuva'dan Sevgililer Günü jesti
15 Şubat 2019 Cuma 16:38

8 BİN ADET ÇİKOLATA DAĞITTI
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva 14 Şubat Sevgililer gününde 8 bin adet kalpli çikolata dağıttı. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk anıtı karşısında kurulan 14 Şubat Sevgililer Günü standını gezen Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. ‘Çerkezköy Kazanacak’ panosu önünde fotoğraf çektiren vatandaşların sevgililer gününü kutlayan Kozuva 8 bin adet çikolata dağıttı.

SEÇİM TIRI MAHALLE MAHALLE GEZECEK
Atatürk Caddesinde bulunan Zümbül Oto’nun sahibi Ali Zümbül’ü ziyaret ederek çikolata ikram eden Kozuva ve beraberindekilere jest yapan Ali Zümbül, bir tepsi şam tatlısı ikram etti. Atatürk Caddesinde konuşlanan seçim TIR’ında vatandaşlarla bir araya gelen Kozuva, “ TIR’ımız her mahallede vatandaşlarımızla buluşarak projelerimizi gösterecek. Vatandaşlarımız her mahallede yapacağımız hizmetleri detaylı bir şekilde sinevizyondan izleme fırsatı bulacak” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.