Kozuva’nın Kızılpınar mesaisi

Cumhur İttifakı'nın Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman  Kozuva, Kızılpınar'lı gençler ve kanaat önderleriyle buluştu. Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kızılpınar ve Veliköy’de  hafif raylı sistem projesini hayata geçireceğini ifade eden Kozuva, seçimlerde destek istedi.

Kozuva’nın Kızılpınar mesaisi
25 Şubat 2019 Pazartesi 15:31

KOZUVA KIZILPINAR’A YOĞUNLAŞTI
Cumhur İttifakı'nın Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, ilçenin en kalabalık mahallesi olan Kızılpınar’daki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan ile Veliköy'de bir vatandaşın cenaze namazına katılan Kozuva daha sonra AK Parti'nin mevcut belediye meclis üyeleriyle yemekte buluştu.

TRAMVAY SÖZÜ VERDİ
Kızılpınar'da bulunan Kozuva'yı 300 genç seçim ofisinin kapısında karşıladı. Her biriyle tek tek selamlaşan Kozuva gençler ile yakından ilgilendi. Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kozuva, gençlerin Kızılpınarla ilgili talep ve önerilerini dinledi. Önceliğin Kızılpınar'ın altyapı sorunlarının çözülmesi olduğunu belirten Kozuva, Veliköy'den başlayacak, Kızılpınar'ı da kapsayan tramvay projesiyle ulaşım sorununu kökünden halledeceklerini ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.