Kozuvasız toplantı kısa sürdü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığında gerçekleştirilen ve kısa sürede tamamlanan toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva katılmadı

Kozuvasız toplantı kısa sürdü
28 Eylül 2016 Çarşamba 10:46

OY BİRLİĞİ İLE İBRA EDİLDİ

Salı günü saat 16.30’da Oda Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ÇTSO Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı, yoklama ve saygı duruşunun ardından, yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla başladı. Görev alan eksperlere sertifikalarının dağıtılmasının ardından gelir ve giderler açıklandı. Ağustos ayı için belirlenen tahmini gelir 148 Bin 500 Lira iken gerçekleşen gelir 176 Bin 135 lira 88 Kuruş olarak; tahmini gider 137 Bin 850 Lira iken gerçekleşen gider 113 Bin 698 Lira 92 Kuruş olarak belirtildi. 9 Milyon 741 Bin 308 Lira 89 Kuruş olan Mizan oy birliğiyle ibra edildi.

GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

Meclis Toplantısı, gündem maddelerinden biri olan meclis üyeliği sona eren Muharrem Yamaç’ın görev almış olduğu komisyonlara yeni görevlendirme yapılmasıyla devam etti. Gerçekleştirilen oylamayla Ar-Ge, Proje, Ulusal ve AB Fonları İzleme ve Geliştirme Komisyonu’na Ali Memiş’in, Dış İlişkiler Fuar ve Sergi Komisyonu’na Dilaver Burak’ın ve Bülent Bilecen’in görevlendirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

DİKKAT ÇEKTİ

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ÇTSO Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı sona erdi. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in yönetiminde gerçekleşen ve oldukça kısa süren toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın katılmaması ise dikkat çekti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.