Kozuva’yı seçim korkusu sarmıştır

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, ÇTSO Nisan ayı Meclis Toplantısı’nda alınan kararlar ve yaşanan tartışmalar hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Rahmi Yılmaz, Süleyman Kozuva’nın seçimi kazanmak adına bir oyun oynadığını iddia etti

Kozuva’yı seçim korkusu sarmıştır
05 Mayıs 2016 Perşembe 09:02

“10 GRUBU 12’YE ÇIKARMIŞTIR”

ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, “4 yılda bir yapılan seçimler yasal olarak bu yılsonunda yapılması gerekiyor fakat muhtemelen Mart 2017’de yapılacaktır. Sayın Başkanımız Kozuva, seçilememe endişesinden dolayı odamıza kayıtlı bulunan 10 grubu 12’ye çıkartmıştır” diyerek açıklamalarına başladı.

“SEÇİMLERİ KAZANMAK İÇİN BİR OYUN OYNAMIŞTIR”

Yaklaşan seçim öncesinde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın seçimi kazanmak adına bir oyun oynadığını iddia eden Yılmaz, “Tüm bunları da yaparken, 4. grupta yer alan inşaat yapan firmalar grubu ile inşaat malzemesi satan firmaları ayırmış, böylelikle yeni bir grup oluşturmuştur. Bu gruba da kendini koyarak 11. grubu oluşturmuş, böylelikle her sene yapıldığı gibi seçimleri kazanmak için bir oyun oynamıştır. Bunu yaparken de, Yönetim Kurulu’nda ve Meclis’te yer alan arkadaşların da gönüllerini hoş tutmak için ve 6. gruptaki mühendisler, mimarlar ve emlakçıları da özel bir gruba ayırarak 12. grubu oluşturmuştur” dedi.

MECLİS TOPLANTISINDAKİ TARTIŞMAYI ANLATTI

ÇTSO Nisan ayı Meclis Toplantısı’nda tartışma konusu olan Tekirdağ TSO’nun üye sayılarıyla ilgili de konuşan Yılmaz, “Sayın Genel Sekreter nace kodlarındaki değişikliği teknik olarak anlatabilmek için Keşan, Çerkezköy ve Tekirdağ TSO üyelerini ekrana yansıttı. Daha önceki tartışmalar da sözü geçtiği üzere Çerkezköy TSO üyeleri, Tekirdağ TSO üyelerinden yıllık aidat ve kayıt ücreti olarak yüzde 80 daha fazla ücret ödemesi yapıyor diye itirazda bulunmuştuk. O dönem Sayın Başkan ‘Tekirdağ TSO bizim iki kat büyüklüğümüzde bir Oda. Bizden üye sayısı olarak fazladır ve üye sayısı yaklaşık 6 bin civarındadır.’ demişti. Dün ise Genel Sekreter Hakan Gel, bu grupları yaparken gerekçeleri arasında; Çerkezköy, Keşan ve Tekirdağ Oda Sekreterlerinden aldıkları üye sayısın açıkladı. Açıklamaya göre Tekirdağ TSO’nın faal ve askıdaki üye sayısının 4 bin 400, Çerkezköy’ün ise faal 2 bin 740, askıda 850 olmak üzere 3590 adet üyesi olduğunu gördüm.” İfadelerini kullandı.

“SÜLEYMAN KOZUVA’YI SEÇİM KORKUSU SARMIŞTIR”

ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz açıklamalarını tamamlarken, “Hakan Bey’e ekrana yansıtılan verilerin doğruluğunu sorduğumda güncel olduğunu söyledi ve ben de bunun üzerine ‘Yalancının mumu yatsıya kadar yanar’ dedim. Ardından Sayın Kozuva içeriden yazısı dahi okunmayan, ne olduğu belli olmayan bir kağıtla kamuoyunu yanıltmaya çalıştı. Tamamıyla seçim için ayarlanmış bir grup çalışması yapılmış olup, Süleyman Kozuva’yı seçim korkusu sarmıştır” şeklinde konuştu.     

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.