KPSS sınavı hazırlık kursları açıldı

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesinin ortaklaşa düzenlediği engellilere yönelik KPSS sınavı hazırlık kursları Atatürk İlkokulunda düzenlenen açılış töreni ile faaliyete başladı

KPSS sınavı hazırlık kursları açıldı
16 Nisan 2015 Perşembe 18:30

 ÇOK SAYIDA KURSİYER KATILDI

Engellilere yönelik KPSS sınavı hazırlık kursları açıldı. Atatürk İlköğretim okulunda Halk Eğitim Merkezi ve Beyazay Tekirdağ Şubesinin işbirliğinde faaliyete geçirilen kursun açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak ve çok sayıda kursiyer katıldı.

KURS HAFTANIN DÖRT GÜNÜ VERİLECEK

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesinin ortaklaşa planladığı engellilere yönelik KPSS sınavı hazırlık kursları Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17.00 ile 20.30 saatleri arasında verilecek. Açılış öncesinde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Eğitim her engeli aşar sloganı ile çıktığımız yolda bugün de engelli vatandaşlarımızın kamu dairelerine girmelerine yönelik yapılan hazırlık kurslarının açılışında olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Bu faaliyette emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Beyazay Derneğimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKAY’A SİTEM ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sitem dolu sözler ifade ederek konuşmasına başlayan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, “Biz sivil toplum kuruluşu olarak bütün kamu ve kurumlarını ziyaret eden bir derneğiz. Ayrıca hiç kimseye karşı bir siyasi duruşumuz olmadı, bu ikinci programımız ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yanımızda olmuyor. Kendisine bu yüzden ciddi anlamda kırgınız. Herkese eşit mesafede duran bir sivil toplum kuruluşunun yanında belediye başkanı olmazsa o kuruluşun kolu kanadı kopmuş demektir. Bundan sonra kendisinin de yanımızda olmasını ümit ediyoruz” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Konuşmaların tamamlanmasının ardından katılımcılar ve protokol mensuplarının katılımıyla kursun açılış kurdelesi kesilerek ilk ders başlamış oldu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.