Kreş ve gündüz bakımevi ön kayıtları başlıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi ön kayıtları Pazartesi günü başlıyor

Kreş ve gündüz bakımevi ön kayıtları başlıyor
05 Haziran 2015 Cuma 17:54

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde hizmete açılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak hizmet verecek binada tadilat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Pazartesi gününden itibaren ön kayıtları almaya başlayacağız. Kayıtların tamamlanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmet vermeye başlayacak” açıklamasını yaptılar.


ÖN KAYITLAR PAZARTESİ BAŞLIYOR


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne 2-3 yaş ve 4-5 yaş arası çocukların kayıtlarının yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne çocuklarının ön kaydını yaptırmak isteyen veliler 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy Belediyesi Halk Masamıza müracaat edebilirler. Öncelikle Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne anne ve babası çalışan veliler ile dar gelirli ailelerin çocuklarının kayıtları yapılacak” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 7 yıl önce
3 yaşında kızım var fiyat ne
kaç saat bakiyosunuz
Avatar
Ayse - 7 yıl önce
Fiyat nedir 1 yaşında olurmu
Avatar
Hilal - 7 yıl önce
Ben çocuk gelişimi mezunuyum is arıyorum
Avatar
Tugba - 6 yıl önce
3bucuk yasında oğlum var yarım gün fiyat nedir servisinizde varmı
Avatar
- 5 yıl önce
Oglum 3 yaşinda fiyat nedir bilgi verirseniz iyi olur tam gün istiyorum