Kritik projelerin değerlendirme toplantıları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılımı ile Çerkezköy’de yapılması planlanan Yeraltı Otopark ve Meydan Düzenleme projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri İçme Suyu Hattı ve Yağmursuyu Hattı yatırımları ile ilgili Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Kritik projelerin değerlendirme toplantıları devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Şubat 2020 Cuma 12:04


Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Albayrak ve Akay’ın yanısıra, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ve Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu katıldı.
2021 YILI İLK YARISINDA BAŞLAMALI
Toplantıda ele alınan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “TESKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Daire Başkanlıkları en kısa sürede bir çalışma takvimi oluşturmalı. 2021 Şubat–Mart aylarında altyapı çalışmalarına başlanılması gerekiyor” diyerek; Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı’nın da Yer Altı Otopark ve Meydan Düzenleme Projeleri için tüm hazırlıklarını tamamlayıp, çalışmalara en geç 2021 yılının ilk yarısında start verilmesi talebinde bulundu.
BİR SONRAKİ TOPLANTI MART AYINDA
Toplantı sonunda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise “Yer Altı Otopark, Meydan Düzenleme Projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri İçme Suyu Hattı ve Yağmursuyu Hattı yatırımları ile ilgili çalışmalar bir takvime göre yapılmalıdır” dedi. Projeler ile ilgili tüm hazırlık çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için Daire Başkanlarına ve TESKİ Genel Müdürüne talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaların bizzat takipçisi olacağını ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Mart Ayı sonunda tekrar toplanmak üzere Değerlendirme Toplantısı’nı sona erdirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.