Kriz, havuzu da vurdu ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de yapımını sürdürdüğü yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar sekteye uğradı. Yükselen döviz kurlarına paralel olarak artan yapı malzeme fiyatları, yüklenici firmanın çalışmaları yavaşlatmasına neden oldu

Kriz, havuzu da vurdu ​
28 Kasım 2018 Çarşamba 14:17

ZAMANINDA TAMAMLANAMADI
Yetkililerden edinilen bilgilere göre; iş bitiş tarihi 26.10.2018 olup, belirtilen tarihte hizmete giremeyen Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çalışmaları, zamanında tamamlanamaması bir kenara, şimdi de ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. Öyle ki, döviz kurlarındaki dalgalanmalardan dolayı yükselen fiyatlar, yüklenici firmanın çalışmalarına devam etmesini engelliyor.

EKONOMİNİN İYİLEŞMESİ GEREKİYOR
Bünyesinde 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu,  520 kişilik tribün, sauna, fitness center ve antrenör odaları barındıracak olan Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çalışmalarının akIbeti belirsizliğini korurken; ekonomik koşulların iyileşmesi durumunda inşaata devam edileceği düşünülüyor.

FİYAT FARKI KARARNAMESİ Mİ BEKLENİYOR?
İnşaatın yavaşlama nedeni hakkında kulislerde konuşulan konu ise; yüklenici firmanın, tasfiye kararnamesi ve fiyat farkı kararnamesinin çıkmasını beklediği yönünde.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.