Kubilay'a SGK haftası ziyareti

Çerkezköy Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Turan Mutlu, Sosyal Güvenlik Kurumu personeli ile birlikte, her yıl Mayıs ayında, sosyal güvenlik bilincinin artırılması amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi

Kubilay'a SGK haftası ziyareti
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:52

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Ziyaretten dolayı SGK Müdürü Turan Mutlu ve Kurum Personeline teşekkür eden Kaymakam Kubilay, “Bölgemizin önemli sanayi kentlerinden biri olan İlçemizin hızlı nüfus atışına sahip olmasının yanı sıra sigortalı sayısı da hızla artmaktadır. Bu yönü ile Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezimize önemli görevler düşmektedir. Kurumumuzun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle tüm çalışanlarımızın, Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.