Kubilay'a veda kokteyli

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın İstanbul’un Sultanbeyli ilçesine atanmasından dolayı Çerkezköy Polis Evi’nde veda kokteyli düzenlendi. Programda konuşan Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy benim için bir rüya şehir. Çerkezköy’ü çok seviyorum ve burada görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Allah’a ısmarladık.” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yaptığı veda konuşmasında, “Çerkezköy sizi çok güzel hatırlayacak.” ifadelerini kullandı

Kubilay'a veda kokteyli
14 Aralık 2016 Çarşamba 13:59

VEDA KOKTEYLİ DÜZENLENDİ
15 Ağustos 2013 tarihinde göreve başladığı Çerkezköy’den, 1 Aralık 2016 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamlığına atanması nedeniyle ayrılan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay için Çerkezköy Polis Evi’nde düzenlenen veda kokteyline Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İŞKUR Çerkezköy İlçe Müdürü Ercan Sözen, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman, İlçe Mal Müdürü İlhami Taşkın, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mukteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Dernek Üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Dernek Üyeleri, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Eşi Sevval Çetin, Çerkezköy Mahalle Muhtarları, Türk hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe katıldı.
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a yönelik düzenlenen veda kokteylinde konuşan Çerkezköy Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Ömer Kılınç, “Ben, Kaymakam ve Valileri değerlendirirken iki kıstası göz önünde bulundururum. Biri devlet, diğeri de halk ve çalışma arkadaşları. Devletimiz zaten notunu vermiş. Kaymakamımızı Sultanbeyli gibi önemli bir ilçeye atadı. Çerkezköy halkına Kaymakam hakkındaki görüşlerini sorsak ne diyeceklerini düşündüm. Şahit olduğum söylemlerde, Kaymakam Bey’in kapısının herkese açık olduğu, sabahtan gece yarılarına kadar çalıştığı, çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğu cevabını aldım. Çalışma arkadaşlarıyla yapmış olduğum görüşmelerde de en önemli ortak cevap ‘Her daireye eşit mesafedeydi’ oldu. Devlet ciddiyetine sahip olduğu da diğer özelliklerinin arasında yer alıyordu.” dedi ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a “Allah yolunuzu açık etsin” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.
ÇERKEZKÖY SİZİ ÇOK GÜZEL HATIRLAYACAK
Çerkezköy Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Ömer Kılınç’ın ardından kürsüye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, yeni görev yerinin Kaymakam Kubilay’a hayırlı olmasını dileyerek, “Sayın Kaymakamımız Çerkezköy’e çok öenmli ivmeler kazandırdı ve büyük hizmetlerde bulundu. En temel sorunumuz eğitim de yoğun çalışmaları sonucunda Eğitim Kampüsü’nü ilçemize kazandırdı. Özellikle bu konu için kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sayın Kaymakamımızın buradan ayrılması bizim için kayıp, kendisi için ise bir kazanç. Allah gönlünüze göre versin. Çerkezköy sizi çok güzel hatırlayacak.” dedi.
15 AĞUSTOS 2013’TE GÖREVE BAŞLAMIŞTI
Son olarak kürsüye çıkarak veda konuşmasını yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “15 Ağustos 2013 tarihinde göreve başladığım Çerkezköy’ümüzden 1 Aralık 2016 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamlığına atanmam nedeni ile ayrılıyorum.
DEVLET KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR
Göreve başladıktan sonra bürokratik kültüre dayalı yönetim anlayışından ziyade, kamu görevlerinin süratle yapılması için gayret gösterdik. Özellikle Devletin şefkat elinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması için tüm imkânlarımızı sonuna kadar kullanmaya gayret ettik. Devlet kimsesizlerin kimsesidir anlayışına uygun olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, Mahalle Muhtarlarımızla beraber evlerinde ziyaret etmeye çalıştık.
KENDİ AİLEMİZ GİBİ GÖRDÜK
Her şeyden önemlisi Aziz Şehitlerimizin Aileleriyle, Kahraman Gazilerimiz ve Ailelerini kendi ailemiz gibi görerek onlarla bütünleştik. Her şeyimizi borçlu olduğumuz, Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin Aileleriyle, her zaman doğrudan iletişim halinde olarak, Devletimizin her türlü desteğini kendilerine ulaştırmaya çalıştık. Bu anlamda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’ a çok teşekkür ediyorum.
HER ZAMAN YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞTIK
Yine Engelli Kardeşlerimizin, sosyal yaşamın her alanında daha fazla yer almaları için, her zaman yanlarında olmaya, tüm etkinlik ve faaliyetlerine destek vermeye çalıştık. Eğitimin, sevgi ve saygının tüm engelleri aşacağına inanarak, bu bilinçle hareket ettik. Bu anlamda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum.
70 YENİ MODÜL
Çerkezköy’ümüzün bir sanayi kenti olduğu gerçeğinden hareketle, üretim ve istihdamın artırılması için özellikle sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman temini için başlattığımız Halk Eğitim Kampanyamız vasıtası ile Tekstil sektöründe Türkiye genelinde olmayan 70 kadar Modülü Ülkemizdeki ve İlçemizdeki Kursiyerlerimize kazandırdık.
ÇERKEZKÖY GİRİŞİMCİ KENT
Yine Çerkezköy’ümüzün, Balkanlara yakınlığı, Trakya’nın merkezinde bulunması, İstanbul gibi büyük kentlere yakınlığı, çok çeşitli ulaşım olanaklarına sahip olması gibi sahip olduğu coğrafi imkânları nedeniyle, girişimcilik için büyük bir potansiyel taşıdığını düşünerek “Çerkezköy Girişimci Kent” modelini geliştirdik. Sahip olduğu sanayisiyle Trakya’nın Merkezi haline gelen ticaret hayatıyla, artan nüfusuyla gelişen İlçemizin, mevcut potansiyelini girişimcilik alanında da değerlendirmek için özellikle Halk Eğitim Kampanyamızla teşvik ederek desteklemeye çalıştık.
OSB’LERE VE ODALARA TEŞEKKÜR
Sanayi, Ticaret ve İş dünyasındaki Esnaflarımıza yönelik tüm çalışmalarımızda bizlere destek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimine teşekkür ediyorum.
ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜRLER
Özellikle tüm Çerkezköylü Vatandaşlarımıza, bu süre zarfında proje ve çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.
YAKIN İLGİ VE DESTEK
Yine bu süre içerisinde proje ve faaliyetlerimize yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valilerimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Belediye Başkanlarımız ile Siyasal Partilerimizin İl ve İlçe Başkanlarına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli yönetici ve Personeline, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Muhtarlarımıza, Saygıdeğer Hayırsever Vatandaşlarımız ile Çerkezköy Basınımıza çok teşekkür ediyorum.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ayrıca İlçemizde hizmet yaptığım süre zarfında yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen 3. Zırhlı Tugay Komutanlığımıza, Cumhuriyet Başsavcılığımıza, çalışmaları beraber yürüttüğümüz ve fedakârca çalışan Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımıza, sürekli olarak proje ve faaliyetlerde beraber çalıştığımız Kaymakamlık Personelimize, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personelimize teşekkür ediyorum.
DAHA FAZLA ÇABALAYACAĞIZ
Başarı tatlıdır ama ter kokar. Bir adım daha önde olmak için daha fazla çalışmalıyız. Daha çok terleyerek, daha fazla çabalayacağız. Amaçlarımıza ulaşmak için her türlü fedakârlığı yapacağız.
ALLAH’A ISMARLADIK
Son olarak Çerkezköy’ de görev yapmanın bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum. Çerkezköy’ümüz dinamik hayatıyla, sahip olduğu sanayisiyle, gelişen ticaret ve ekonomik hayatıyla, samimi ve yardımsever insanlarıyla, bizim için tabiri caizse rüya şehirdir. Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri çok seviyorum. Tüm Vatandaşlarımıza selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor Allah’a ısmarladık diyorum.
HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hediyeler takdim edildi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.