Kubilay başarılı sporcuları altın ile ödüllendirdi

Minikler Türkiye Taekwando Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay makamında kabul etti. Sporcuların başarıyla gurur duyduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay, kendilerini birer altın ile ödüllendirdi.

Kubilay başarılı sporcuları altın ile ödüllendirdi
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:14

KUBİLAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Konya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwando Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Başkanı Fikri Güzel, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Nurullah Narin Ortaokulu Müdür Vekili Veysel Doğruyol, Minik Bayanlar 33 Kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Kübra Kepenek, 33 kilogram minik erkeklerde Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz, 11.Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası ile 9.Uluslararası Open İstanbul Karate Şampiyonası’nda veteranlarda ikinciliği elde eden Murat Kıroğlu katıldı. Ziyarette ayrıca Minik Bayanlar 30 kilogramda Türkiye beşincisi olan Meryem Akgün de yer aldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirten Kaymakam Metin Kubilay, “Bu başarıda pay sahibi olan sporcularımız başta olmak üzere antrenörleri ile ailelerine de teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir sonuca ulaşıldı. Gerçekleşen dereceler sayesinde sporcularımız hem kendi isimlerini hem de Çerkezköy’ün adını duyurdular. Bizler Çerkezköy’de göreve başladığımız ilk günden itibaren sporculara destek anlamında elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜMÜZ SPORLA GÜNDEME GELİYOR

Sporculara bundan sonraki şampiyonalarda başarılar dileyen Kaymakam Kubilay “Bizler gençlerimizin sporla uğraşarak, yaşam sürmesini önemsiyoruz. Sporcularımızın başarılarından dolayı Çerkezköy’ümüz sporla gündeme gelmiş oluyor. Aynı şekilde sporcularımızın elde ettiği bu başarıların tüm öğrencilerimiz için örnek teşkil etmesini diliyoruz” açıklamasında bulundu.

BİRER ALTIN HEDİYE EDİLDİ
Kaymakam Kubilay konuşmasını tamamlamasının ardından, Minik Bayanlar 33 Kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Kübra Kepenek ile 33 kilogram Minik Erkeklerde Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz’a birer altın hediye etti. Kaymakam Kubilay ayrıca 11. Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası ile 9.Uluslararası Open İstanbul Karate Şampiyonası’nda veteranlarda ikinciliği elde eden Türk Tekstil Vakfı Merkezi ve Teknik Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Murat Kıroğlu’a başarı belgesi takdim etti.

KAYMAKAMIMIZ HER ZAMAN SPOR VE SPORCUNUN YANINDA YER ALDI

Amatör Spor haftası içinde olduklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, “Verilen ödüller bu anlamda ayrı bir anlam taşıyor. Kaymakamız Metin Kubikay’a spora desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kaymakamımız sürekli olarak spor ve sporcunun yanında yer alıyor. Bugün de bunu yeniden göstermiş durumda” diye konuştu.

ÖDÜLLER SPORCULARIN MOTİVASYON KAYNAĞI OLUYOR
Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Başkanı Fikri Güzel ise, bu tür ödüllerin sporcular için büyük motivasyon kaynağı olduğunun altını çizerek, “Başarının devamında ödüllendirmenin ayrı bir yeri bulunuyor. Bir anlamda teşvik oluşturuyor. Sayın Kaymakamımızın sürekli olarak sporcularımızı ödüllerle teşvik ediyor, okullardan da bu anlamda sporcuları taltif anlamında çalışma bekliyoruz. Elde ettikleri başarılar okudukları okullarda yeniden duyurulursa bu da sporcularımız için önemli motivasyon ve teşvik kaynağı olacaktır” dedi.

BAŞARILI SPORCULARA HEDİYE VERİLECEK

Son olarak konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde başarılı sporculara hediye vererek taltif edeceklerini ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.