Kubilay; ‘Çerkezköy’e gönül verenlerden biriyim’

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyelerini yeni ziyaret durağı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay oldu. Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, “Bende üçüncü yılımı doldurdum ve Çerkezköy’e gönül verenlerden birisiyim. Severek çalışılıyorum ve Çerkezköy’ü çok seviyorum” dedi

Kubilay; ‘Çerkezköy’e gönül verenlerden biriyim’
23 Haziran 2016 Perşembe 16:13

İKİNCİ DURAK KAYMAKAMLIK OLDU
 
Dün sabah saat 10.00’da düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Murat Akay’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyelerinden Recep Şahin, Gökhan İkizoğlu, Günnur Kocaçınar, Yetiş Demir, Murat Serin ve İldeniz Kayacan da hazır bulundu.
 
ÇALIŞMALARINIZI TAKTİRLE TAKİP EDİYORUZ
 
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Murat Akay, eski arkadaşlarla beraber güzel birliktelik oluşturarak, Çerkezköy’e faydalı projeler geliştirmek üzere yola çıktıklarını ifade ederek, “Çerkezköy’ü seviyoruz, bizim için herhangi bir şekilde göç etmesi, yada doğum yeri fark etmiyor. Bizim derneğimiz herkesi kapsıyor. Çerkezköy için önemli projeler yapmak istiyoruz ve tabela derneği olmayacağız. AB projeleri, Trakya Kalkınma Ajansı gibi birçok projelerden yararlanarak Çerkezköy için çalışacağız. Sizin de desteğinizi isteyerek işbirliği yapmak istiyoruz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve çok beğeniyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ
 
100 üyeye ulaştıklarını ve bu üyelerinde içinde de her meslek grubundan insanın yer aldığını sözlerine ekleyen Akay, “Yönetim kurulu olarak da 9 kişiden oluşuyoruz. İşe başlarken biraz bazı yanlışlıklar yaptık ve bayan üyeleri fazla dikkate almadık ama esaslı en önemli şey bayanlarımızdır. Bizleri ileriye götürecek olan da bayanlarımızdır. Sonradan gerekli takviyeler olacak ve şu an ki portreyi maruz görmenizi istiyoruz. Bayanların eli değmediği zaman hiçbir şey güzelleşmez ve bayanların eliyle de Çerkezköy’ü güzelleştireceğiz. Biz gönlümüzü Çerkezköy’e verdik ve önemli çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.
 
ÇERKEZKÖY’ÜN EĞİTİMDE MARKA KENT OLMASINI İSTİYORUZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “derneği hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bende üçüncü yılımı doldurdum ve Çerkezköy’e gönül verenlerden birisiyim. Severek çalışılıyorum ve Çerkezköy’ü çok seviyorum. Çerkezköy Türkiye’nin önemli yerlerinden birisi ve sanayi alanında marka kent. Bunun yanı sıra bizim bir iddiamız var ve Çerkezköy eğitimde marka kent olsun istiyoruz. Bununda adımları tek tek atılıyor” diye konuştu.
 
PROJE HAZIRLAMANIZA YARDIMCI OLURUZ
 
Sağlık alanında da ciddi anlamda gelişmeler yaşandığını ifade eden Kaymakam Kubilay, “Devlet hastanesi faaliyet girdi ve özel hastanelerimiz de kendilerini yenilediler. Hem coğrafi konumu hem de hızlı nüfus artışından dolayı Çerkezköy’ün marka bir kent olacağına inanıyorum. Yeni Ağız ve diş sağlığı merkezi için de girişimlerimiz var. Çerkezköy’e gönül verenlerin ortak payda Çerkezköy yararına birleşmeleri adına böyle platformalar isabetli bir karar. Kurmuş olduğumu proje koordinasyon birimi var. Sizlerin de talepleriniz olursa proje hazırlamanıza yardımcı oluruz. Arkadaşlarımızın deneyimleri var” dedi.
 
 Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.