Kubilay'dan 3. Zırhlı Tugay Komutanına ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığına yeni atanan Tank Albay Tugay Komutanı Engin Candaş' a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Kaymakam Kubilay'a ziyaretlerinde Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan eşlik etti

Kubilay'dan 3. Zırhlı Tugay Komutanına ziyaret
23 Ağustos 2016 Salı 16:46

BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLEDİ
 
Ziyaretlerinde konuşan Kaymakam Metin Mubilay “Öncelikle hain paralel çeteyi, FETÖ/PDY’ yi bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hain darbe girişiminde şehit olan tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum.İlçemiz 3. Zırhlı Tugay Komutanlığına atanan Tank Albay Tugay Komutanı Engin Candaş'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak istedik. Komutanımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, İlçemize hoş geldiniz diyor, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.
 
TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ
 
Ayrıca Kaymakam Metin Kubilay son günlerde yurdun değişik illerinde yapılan hain terör saldırılarını da şiddetle kınayarak bu saldırıları gerçekleştiren alçak teröristleri de lanetledi. “Saldırılarda Şehit olan Güvenlik Kuvvetlerimiz ile Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.