Kubilay'dan yeni akademik yıl ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Yeni Akademik Yıl vesilesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu

Kubilay'dan yeni akademik yıl ziyareti
10 Ekim 2016 Pazartesi 09:42

YAKLAŞIK BİN 400 ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME BAŞLADI

Çerkezköy Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmalar ile ilgili Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'dan bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay “Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz, 9 program ve yaklaşık 1400 öğrenci ile bu yıl eğitime başladı. Yüksekokulumuzun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bende aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuzda İnsan Kaynakları Dersi veriyorum” dedi.

KATKI SUNMAYA HAZIRIZ  

Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun, Çerkezköy için hayati bir öneme sahip olduğunu belirten Kaymakam Kubilay  “Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür.  Bacasız sanayi de diyebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu katkıyı daha da artırmak için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Kaymakamlık olarak Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bir kez daha yeni akademik yılımızın başarılı geçmesini, Yüksekokulumuz, İlçemiz, Bölgemiz ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz ve üniversite personelimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı çalışmalar temenni ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.