Kubilay’dan ÇTSO’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen tadilatın ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yönetimi’ne ve Meclisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kubilay’dan ÇTSO’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti
12 Mart 2014 Çarşamba 07:51

“ÇTSO’YU YENİLENMİŞ OLARAK GÖRMEKTEN MEMNUNUM”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri tarafından Yönetim Kurulu Toplantı Salon’unda ağırlandı. ÇTSO Hizmet Binası’nda kısa süre önce tamamlanan tadilatın ardından, Odanın yeni yüzünü çok beğendiğini ifade eden Kaymakam Kubilay “ÇTSO’yu yenilenmiş olarak ziyaret etmekten memnuniyet duyuyorum. ÇTSO Yönetimi’ni ve Meclisi’ni bu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
HEPİMİZİN AMACI KAMUYA HİZMET
Çerkezköy’ün , Trakya’da, 115 bin kişilik nüfusu, bölgesinde yer alan yüzlerce fabrika ve ticaret odağı ile çok önemli bir yere sahip olduğuna değinen Kaymakam Kubilay “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, yaptığı tadilat çalışmasıyla bölgenin gelişimi açısından önemli bir adım atmış ve bölgeye katkı sağlamıştır. Gerek Kamu kuruluşları gerek özel sektör gerekse Sivil toplum kuruluşları olsun, hepimiz bir ortak paydada buluşuyoruz. Hepimizin amacı, kamuya hizmet etmek. Bu anlamda biz Çerkezköy Kaymakamlığı olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştireceği her projede, ÇTSO’nun yanında olmaya hazırız” şeklinde konuştu.
ÇTSO EN ÖNEMLİ STK’LAR ARASINDA
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çerkezköy’ün en önemli STK’ları arasında yer aldığına dikkat çeken Kaymakam Metin Kubilay “Biz ilçemiz adına olumlu olacak her çalışmada tarafız. Hizmette beraberlik ilkesi ile hareket ediyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı da bölge gelişimi adına yaptığı bir çok çalışma mevcut. Öncelikli olarak eğitime katkılarından dolayı Yönetime teşekkür etmek istiyorum. Bizim de iş adamları ve ticaret erbaplarının sorunlarına yönelik çalışmalarımız var. Nitelikli eleman konusu, sanayicinin ve ticaret erbabının ciddi bir problemi. Hazırladığımız projeler ile, kısa sürede bu konudaki ihtiyaca cevap verir hale geleceğiz” dedi.
HER ŞEY ÜYELERİMİZ İÇİN
Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından bir açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür etti. Hizmette beraberliği, ÇTSO’nun da benimsediğini ifade eden Kozuva “ Önceliğimiz üyelerimize hizmet ve bölgemizin gelişimine katkıda bulunmak. Kamu ve özel sektör ile yürüteceğimiz projeler bizleri daha da güçlendirecektir. Üyelerimize her zaman hizmetin en iyisini sunmak bizim ilkelerimiz arasında” şeklinde konuştu. Kozuva’nın konuşmasının sonrasında ziyaret, karşılıklı edilen sohbetin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.