Kubilay'dan genç sporcuya ödül

Turkishopen-Uluslar Arası Açık Taekwon-Do Turnuvasında 3. olan Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Kübra Kepenek, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Gençlik Spor Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç ve Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler

Kubilay'dan genç sporcuya ödül
06 Mart 2015 Cuma 18:18

 CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Ziyarette Kaymakam Metin Kubilay, başarılı sporcu Kübra Kepenek’i Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Kubilay “Öğrencimiz Kübra Kepenek 33 Kg’da Turkishopen-Uluslar Arası Açık Taekwon-Do Turnuvasında 3. gelerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Türkiye çapında İlçemizi temsil ederek ve İlçemizin adını duyurarak elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı başta altın öğrencimiz Kübra Kepenek’i, okulumuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzü ve antrenörünü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.