Kubilay'dan öğretmenlere başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında çeşitli proje ve etkinliklerde başarı gösteren idareci ve öğretmenleri, Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen törenle başarı belgesi vererek taltif etti

Kubilay'dan öğretmenlere başarı belgesi
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:28

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİMDİR

Belge töreninde konuşan Kaymakam Metin Kubilay “2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde okullarımızda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz üzere önceliğimiz eğitimdir. Her nefes alış-verişimizde bu sorumluluğu, bu önceliği omuzlarımızda hissediyoruz” dedi.

TEBRİK ETTİ

Kubilay “Bu eğitim öğretim yılında çok önemli proje ve başarılara imza atıldı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizi, üstlenmiş olduğunuz bu sorumlulukta göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerin başarısı demek çocuklarımızın geleceğinin iyi şekillenmesi demektir. Yapmış olduğunuz başarılı proje, faaliyet ve etkinliklerden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü olmak üzere hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

BİZLERE MOTİVASYON OLACAKTIR

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “Sayın Kaymakamımızın başarılı arkadaşlarımızı taltif etmesi bizler için son derece mutluluk verici. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da büyük bir şevkle çalışmamız için büyük bir motivasyon olacaktır. Tüm etkinliklerimizde yanımızda olan ve bizleri destekleyen Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Konuşmalardan sonra Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi Proje Ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü, Şiir Dinletisi, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Yıl Sonu Etkinlikleri, Okul Öncesi Projesi, Yeni Kurum Açılışı, Türkiye Geneli Basketbol Turnuvası, Model Uçak Projesi, Türkiye Coğrafya Kurumu Kısa Belgesel Yarışması, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Satranç Turnuvası ve Scrabblee Turnuvası projelerinde başarı gösteren öğretmenlere başarı belgesi verilmeye geçildi. Belgelerin verilmesinden sonra Kaymakam Kubilay, öğretmen ve idarecilere iyi tatiller diledi ve program sona erdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.