Kübra Kepenek Milli Takımı temsil edecek

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından düzenlenen Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası, 3 -5 Temmuz 2015 tarihleri arasında Fransa'nın Schiltigheim şehrinde düzenlenecek. Şampiyonaya 33 kilogramda Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Kübra Kepenek de katılacak olup Milli Takımımızı ve İlçemizi temsil edecek

Kübra Kepenek Milli Takımı temsil edecek
30 Haziran 2015 Salı 20:00

 ŞAMPİYONA 3-4-5 TEMMUZ TARİHLERİNDE FRANSA’DA

3-4-5 Temmuz 2015 tarihlerinde Fransa’nın Schiltigheim şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Milli Takımımızı 10 erkek ve 10 bayan sporcu temsil edecek. Milli Takımımızı temsil edecek sporcuların arasında bir de Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nden bir yıldız var.

İLK MİLLİ MAÇINA 3 TEMMUZ’DA ÇIKACAK

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcularından Kübra Kepenek, Fransa’nın Schiltigheim şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Milli Takımımızı temsil etmeye hak kazandı. 2 Temmuz’da tartıma girecek olan Kübra Kepenek, 3 Temmuz’da ilk milli maçına çıkacak.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Çerkezköy Gazetesi olarak Çerkezköy’ün gururu, Güzel Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Kübra Kepenek’e çıktığı bu yolda başarılar diliyor, Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden en ufak bir şüphe duymadığımızı belirtmek istiyoruz.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.