Küçük'ten Çerkezköy'e veda ziyareti

İşkur Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük emekliye ayrılması nedeniyle Çerkezköy Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışma arkadaşları ve personeline veda etti. Küçük, görev süresi içerisinde ilçelerde ilk İşkur Merkezi'ni Çerkezköy'de açtığını, Çerkezköy'e hizmet için elinden geleni yaptığını söyledi.

Küçük'ten Çerkezköy'e veda ziyareti
18 Temmuz 2014 Cuma 07:22

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük, önceki gün İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Emekliye ayrılan Şerafettin Küçük, Çerkezköy ziyaretinde çalışma arkadaşları ve personeline veda etti. Müdür Şerafettin Küçük'e ziyareti sırasında Tekirdağ İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan eski Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen eşlik ederken, Küçük ve Sözen’i Çerkezköy Şube Müdür Vekili Şef Zabit Konak ağırladı.
8 YIL TEKİRDAĞ'DA GÖREV YAPTI
Tekirdağ'da 8 yıl önce Ordu'dan gelen İşkurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük, 1975 yılında başladığı memuriyetinde emekli oldu. 16 Temmuz'da emeklilik dilekçesini veren Şerafettin Küçük, Çerkezköy Şube Müdürlüğü'ne de veda ziyaretinde bulundu. Çerkezköy Şube Müdürü Vekili Şef Zabit Konak tarafından ağırlanan Müdür Şerafettin Küçük, beraberinde geldiği eski Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen ile birlikte personeline veda etti. Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevlileri ile toplu halde Şube Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çekilen Müdür Şerafettin Küçük, daha sonra kısa bir veda konuşması yaptı.
EN FAZLA HİZMETİ ÇERKEZKÖY'E VERDİK
Ziyaretiyle ilgili olarak gazetecilere de değerlendirme yapan Şerafettin Küçük, il Müdürlüğü olarak uzaklığı nedeniyle en fazla hizmet götürme gayretini Çerkezköy ilçesine gösterdiklerini belirtti. Küçük, "İlk hizmet merkezimizi Çerkezköy'e açtık. 4-5 personelle açtığımız hizmet merkezimiz bugün 20 personelden fazla bir şube müdürlüğü olarak hizmet veriyor" dedi.
Ziyareti sırasında Çerkezköy OSB'de faaliyet gösteren sanayicilere de teşekkür eden Küçük, "Kurum olarak sanayicilerimizle birlikte çok çalıştık. Hepsine teşekkür ediyorum. Sanayicilerimizin bundan sonraki süreçte bol kazanç diliyorum. İşkurumu olarak Çerkezköy basınına da teşekkür ediyoruz. Uyumlu bir çalışma süreci geçirdik. Basında bize yardımcı oldu" açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.