KÜÇÜKYONCALI KÖYİÇİ KÖPRÜSÜ TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’ın Küçükyoncalı Mahallesi’nde inşa edilen Köyiçi Köprüsünün yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.

KÜÇÜKYONCALI KÖYİÇİ KÖPRÜSÜ TAMAMLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Şubat 2020 Çarşamba 13:45

1 Milyon 675 Bin TL’ye mal olan ve 108 günde yapımı tamamlanan Saray Küçükyoncalı Köyiçi Köprüsü’nü hizmete açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak geniş bir hizmet yelpazesi ile Tekirdağ’ın 11 ilçesinde çalışıyoruz. Saray’ın Küçükyoncalı Mahallesi’nde de köyiçi köprüsünü kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Köprü 35 metre uzunluğunda olup, 6 metre taşıt yolu genişliğine sahip. Ayrıca köprünün her iki tarafında 1,5 metre genişliğinde yaya yolu da bulunmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.