Kültür merkezi yıl sonuna kadar tamamlanacak

Kapaklı'nın gerek sosyal gerekse kültürel anlamda bir çok ihtiyacına cevap verecek olan Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kültür merkezi yıl sonuna kadar tamamlanacak
25 Mayıs 2018 Cuma 16:36

27 MİLYON 700 BİN TL’LİK YATIRIM
İhalesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilen, Mart ayında temeli atılan ve projeleri de Kapaklı Belediye Başkanlığı Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan 3 bin 657 metre kare alanda yaklaşık 27 Milyon 700 bin liraya mal olan kültür merkezinin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
 
YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, ‘’Kültür merkezimizde kapalı araç otoparkı, çok amaçlı salon, mescit, fitness salonu, sauna ve Türk hamamı, dinlenme salonları, 3 adet 90’ar kişilik cep sineması, 500 kişilik balo salonu, açık amfi tiyatro, kütüphane, dans, müzik, fotoğraf ve tiyatro atölyesi, 9 adet derslik ve öğretmen odası , 1080 metre kare 1 adet ticari alan , 2 adet kafe restoran yer alacak olup, 15 bin 931 metre kare inşaat alanına sahip olacak. Bir çok ihtiyacımıza cevap verecek olan Kültür merkezimiz Allah’ın izni ile inşallah yıl sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz.’’ dedi.

KAPAKLI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK
Göreve geldikleri günden bu yana başlatılan hizmet seferberliğini her geçen gün hızlandırarak Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Mandalı, ‘’Görevde olduğumuz süre zarfında vatandaşlarımıza daha iyi hizmette bulunabilmek için, sağlık, eğitim sosyal ve kültürel alanlarda alt ve üst yapı hizmetleri gibi birçok alanda devrim niteliğinde atılımlarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.