Kültür merkezini inceledi ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’de yapımına başlanan Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköylülerin yıllardır özlemini duyduğu Kültür Merkezi, birçok sanatsal ve kültürel faaliyete ev sahipliği yapacak” dedi

Kültür merkezini inceledi ​
14 Aralık 2018 Cuma 15:30

İÇİNDE YOK YOK
Kültür Merkezi projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 12 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak olan Kültür Merkezimiz içinde 735 kişilik konferans salonu, 238 kişilik tiyatro salonu ve fuayeleri ile 3 adet sinema salonu bulunacak. İdari birimler ve fuaye alanlarının yanı sıra 9 adet sanat atölyesi, teknik kütüphane, 3 adet plastik sanatlar sınıfı, 1 adet bilim eğitim sınıfı, 1 adet görsel sanatlar sınıfı ve 5 adet de derslik olacak” ifadelerini kullandı.

27.6 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Yaklaşık 27.6 milyon lira maliyetli Kültür Merkezi projesinin yapımında sona gelindiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Kentimiz için büyük öneme sahip olan Kültür Merkezi projemizin temelini Eylül 2017’de attık. Kültür Merkezimiz en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Kentimize değer katacak ve sosyal yaşamımızı daha da güçlendirecek olan, içerisinde tiyatrolarımızı, söyleşilerimizi, panellerimizi ve birçok etkinliğimizi gerçekleştireceğimiz Kültür Merkezimiz şimdiden Çerkezköy’ümüze ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.