Kültür sanat kursları için yılsonu sergisi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kültür Sanat kursları yılsonu sergisi açılıyor. 2-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan sergilerde Ebru, takı tasarım, Çini ve mahalle evlerinde ki çalışmalar sergilenecek

Kültür sanat kursları için yılsonu sergisi
28 Nisan 2016 Perşembe 17:25

 İLK SERGİ KENT KONSEYİ’NDE AÇILACAK

Çerkezköy Belediyesi yılsonu sergisi düzenliyor. Kültür Sanat kursları yılsonu sergisi adı altında düzenlenecek olan sergi programı ilk olarak 2-8 Mayıs tarihleri arasında Kent Konseyi binasında Ebru Sergisi ile başlayacak. 9-15 Mayıs tarihleri arasında da yine Kent Konseyi binasında takı tasarım sergisi Çerkezköy halkının beğenisine sunulacak.

MAHALLE EVLERİNDE Kİ ÇALIŞMALAR SERGİLENECEK

16-20 Mayıs tarihleri arasında ise Kızılpınar Mahalle evinde Mahalle evi kursiyerlerinin çalışmaları sergilenecek. 20-22 Mayıs tarihleri arasında da Kent Konseyi binasında bu sefer de Çini Sergisi açılacak. Son olarak Veliköy Mahalle evinde de 23-27 Mayıs tarihleri arasında mahalle evi kursiyerlerinin çalışmaları sergilenecek.

KURSLAR SAAT 10.00’DA AÇILACAK

Çerkezköy Halkının beğenisine sunulacak olan Kültür Sanat kursları yılsonu sergilerinin tamamının saat 10.00’da açılışı gerçekleştirilecek. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.