Kültür Sanat kurslarına kayıtlar başlıyor

Çerkezköy Belediyesinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceği 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Kültür ve Sanat Kursları kayıtları 16 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında yapılacak

Kültür Sanat kurslarına kayıtlar başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Eylül 2019 Cuma 11:28



11 BRANŞTA GERÇEKLEŞECEK
Toplam 11 branşta düzenlenecek olan 2019-2020 Kültür ve Sanat Kurslarına başvuruların 16 Eylül Pazartesi günü başlayacağını ve 11 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ile Meslek Edindirme Kursları adı altında ortaklaşa Çerkezköy’de toplam 11 farklı branşta kurs düzenleyeceğiz. Çini, Ebru, Gitar, Rölyef, Bağlama, Bilgisayar, İşaret Dili, Ahşap Boyama, Basit İğne Teknikleri, Makine Dikişi ve Türk Sanat Müziği adı altında düzenleyeceğimiz kurslarımıza katılmak isteyen ev hanımları 16 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarımız ile Veliköy Mahalle Evimize, Kızılpınar Mahalle Evimize, bağlık Mahalle Evimize ve Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezimize yaptırabilirler” dedi.
HANGİ KURS, NEREDE VERİLECEK?
2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında Bağlık Mahalle Evinde Makine Dikişi, Gitar ve Bağlama, Kızılpınar Mahalle Evinde Basit İğne Teknikleri (El Nakışı),  Gitar, Bağlama, Bilgisayar, Veliköy Mahalle Evinde Rölyef (Üç Boyutlu Şekillendirme), Gitar, Bağlama, Ahşap Boyama ve Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezimiz de ise Çini, İşaret Dili, Türk Sanat Müziği, Gitar, Bağlama, Ebru ve Ahşap Boyama Kurslarının verileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ücretsiz olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz 2019-2020 Kültür ve Sanat Kurslarımıza 16 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında tüm ev hanımları kayıtlarını yaptırabilirler” ifadelerini kullandı.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.