Kültür ve Sanat Kurs Kayıtları Başladı

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz düzenlenecek kültür ve sanat kurs kayıtları başladı.

Kültür ve Sanat Kurs Kayıtları Başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Ocak 2021 Salı 11:28


Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Ergene Caddesi’nde yapımı tamamlanan Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde gerçekleştirilecek kurslara katılmak isteyen vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür İşleri Müdürlüğüne, Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezine, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarına şahsen başvurabilir. Ayrıca 444 80 59’u arayarak veya https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/kultur-ve-sanat-kursu-basvuru-formu üzerinden online başvuruda bulunabilir.
DÜZENLENECEK KURSLAR
Seramik biçimlendirme, seramik boyama, dekoratif ahşap boyama ve süsleme, makrome örgü yapma, punch nakışı (geleneksel el nakışları), mis sabun üretimi, çini işleme, cam el dekorcu, resim sanat eğitimi, keçe sanatı ve ebru eğitimi alanlarında kurslar düzenlenecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.