Kültür ve Sosyal İşler’de görev değişikliği

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde çalışmakta olan Ümit Zengin, Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından verilen talimatla Kültür ve Sosyal İşler Müdürü oldu

Kültür ve Sosyal İşler’de görev değişikliği
21 Haziran 2016 Salı 16:58

YENİ MÜDÜR ÜMİT ZENGİN
 
Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yeni Müdürü Sanat Tarihçisi Ümit Zengin oldu.
 
ATİLLA CAN BİLGİ İŞLEM MÜDÜRÜ OLDU
 
Kültür ve Sosyal İşler Eski Müdürü Atilla Can ise, yine alınan bilgilere göre Çerkezköy Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü olarak göreve başladı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selda - 8 yıl önce
Çerkezköy de bir Kültür Merkezi varmıydıda Müdürü oldu!!Bale ve folklor çalışma mekânları,Sergi salonları,Müzik çalışma mekânları,Kurs atölyeleri gibi..Bunların hepsi vardı Müdürü yoktu!!Vatandaşla dalga geçmeyi bırakın artık...Bu arada Atilla Can Veteriner değilmiydi??Bilgi işlem müdürü olmuş!!Keşke herkes bildiği işi yapsa eminim daha faydalı olurlar.